Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Siekiera Deli Tools EDL5709, klaaskiud, 0,8kg

Siekiera Deli Tools EDL5709, klaaskiud, 0,8kg
Laos
  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Deli Tools
Kauba ID: 1458047
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Axe Deli Tools EDL5709

Deli Tools EDL5709 kirves tuleb kasuks paljudes töötubades ja töötubades. See võimaldab tõhusalt hakkida puid, samuti saab seda kasutada kamina küttepuude valmistamiseks. Libisemiskindel klaaskiust käepide võimaldab mugavalt töötada ning vigastusi aitab vältida spetsiaalne terakaitse. Kirvepea on valmistatud kvaliteetsest terasest ja kaalub 800 g.

Kasutusmugavus

Kirvest on äärmiselt mugav kasutada. Ergonoomiline kuju ja optimaalne tasakaal tagavad mugavuse ka pika tööperioodi ajal. Klaaskiust käepide istub suurepäraselt kätte ning tänu libisemiskindlatele TPR plastosadele garanteerib kindla haarde. Kirvel on ka kaitsekate, nii et te ei pea muretsema enda lõikamise pärast. Käepidemel on ka väike auk, mis võimaldab tööriista töökojas soovitud kohta riputada.

Kvaliteetne töötlus

Kirve valmistamisel kasutati kõrgeima kvaliteediga materjale. Tulemuseks on ülimalt vastupidav, kahjustus- ja kulumiskindel tööriist. See teenib teid laitmatult pikka aega. Tugev ja vastupidav teraspea võimaldab kiiresti ja tõhusalt lõigata – suurepärane valik igasse töökotta.

Bränd Gastronoomia tööriistad
Mudel EDL5709
Pea kaal 800g
Materjal 45 teras + klaaskiud käepide.
Värv Kollane

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles