Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

SHOKZ Openrun Mini Kõrvaklapid Juhtmeta Kaelapael Kõned / Muusika Bluetooth Sinine

SHOKZ Openrun Mini Kõrvaklapid Juhtmeta Kaelapael Kõned / Muusika Bluetooth Sinine
Laos
  • 148.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 49.66 €
Kaubamärgid Shokz
Kauba ID: 1756608
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Avatud kõrvade mugavus
Meie avatud kõrvaga disain, mis põhineb luu juhtivuse tehnoloogial, võimaldab täielikku teadlikkust ümbritsevast ja pungadeta mugavat kuulamist.
Saadaval kahes suuruses, et maksimeerida mugavust ja tagada kindel sobivus. OpenRun Mini riba suurus on 0,83 tolli lühem.

IP67 Veekindel
IP67 reiting muudab need täiesti higi- ja veekindlaks, et võtta vastu intensiivsed treeningud ja ekstreemsed ilmad. Niiskuse tuvastamise hoiatus tagab ohutu laadimise. Ei ole mõeldud ujumiseks.
IP67 veekindel töölauapilt

Suurepärane helikvaliteet
Patenteeritud 8. põlvkonna luujuhtivuse, Bluetooth 5.1 ja PremiumPitch™ 2.0+ toiteallikana pakub OpenRun selget heli, võimsat helitugevust ja rikkalikku bassi.

Kerge
Turvaline sobivus

Tutvuge oma uue lemmiktreeningupartneriga. Meie sportlastele mõeldud juhtmevabad kõrvaklapid jäävad kuulamiseks kogu päeva paigale, hoides teid motiveeritud ja ümbritsevast teadlikuna.

8-tunnine aku tööiga
Kiirlaadimine
8-tunnise aku tööeaga ja lihtsate käskudega, nagu esitus, vahelejätmine, paus ja raja tagasiminek, saate kogu päeva nautida muusikat, kõnesid, heliraamatuid ja taskuhäälingusaateid.

OpenRunil on ka 10-minutiline kiirlaadimine, mis tagab kuni 1,5-tunnise aku tööea.SHOKZ Openrun Mini. Toote tüüp: Kõrvaklapid. Ühenduvustehnoloogia: traadita ühendus, Bluetooth. Soovitatav kasutus: kõned/muusika. Kõrvaklappide sagedus: 20 - 20000 Hz. Juhtmevaba leviala: 10 m. Kaal: 26 g. Toote värv: sinine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles