Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Shelly H&T Gen3 sise-/välistemperatuuri- ja niiskusandur, eraldiseisev juhtmega ja juhtmevaba

Shelly H&T Gen3 sise-/välistemperatuuri- ja niiskusandur, eraldiseisev juhtmega ja juhtmevaba
Pole laos
  • 64.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 21.66 €
Kaubamärgid Shelly
Kauba ID: 1877352
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Järgmise põlvkonna Wi-Fi temperatuuri- ja niiskusandur
See andur jälgib täpselt temperatuuri ja niiskust, mis on mõlemad tervisliku kodukeskkonna jaoks olulised. Ühendage see teiste Shelly seadmetega sujuvaks kliimaautomaatikaks, tagades teie eluruumis optimaalse mugavuse ja heaolu.

MIKS SHELLY H&T GEN3?
Revolutsiooniline esitus

Avastage Shelly H&T Gen3 täiustatud mälu võimsus. Varustatud meie Shelly kiibiga, millel on 8 MB mälu, kahekordistab see tõhusust ja reageerimisvõimet. Mälu mahu hüpe valmistab Gen3 seadmed ette tulevaste funktsioonide jaoks ning tagab sujuvama töö ja kiirema reageerimise, tagades teie keskkonna jälgimise võrratu täpsuse ja hõlpsasti.

Nüüd rohkem matte värvidega
Kogege täiuslikku funktsionaalsuse ja stiili segu Shelly H&T Gen3-ga, mis on nüüd saadaval kolmes uues värvitoonis. Ükskõik, kas eelistate peent puudutust või julget avaldust, Shelly H&T Gen3 kohandub teie stiiliga, tagades, et teie kodu mugavus ja disain on täiuslikus harmoonias. See ei puuduta ainult funktsionaalsust; see on teie elamispinna täiendamine seadmega, mis tundub, nagu see oleks loodud just teile.

FUNKTSIOONID
Kahe võimsusega


4 x tavalist 1,5 V AA (LR) patareid
Akudega kasutamisel on Shelly H&T Gen3 aku kasutusiga üle ühe aasta tänu vähese energiakuluga ekraanile.

USB toiteallikas
Shelly H&T Gen3 on täiustatud C-tüüpi USB-pesaga, mis võimaldab pidevat toidet, kiiremat ühendust ja sagedasemaid aruandeid.

Wi-Fi töötab
Ühendage Shelly H&T Gen3 oma WiFi-võrguga. HUB pole vajalik!

Bluetooth
Kiire kaasamine Bluetoothi kaudu või kasutage seda Bluetoothi lüüsina.

Mõõdab niiskust
Kuivuse ja hallituse kasvu vältimiseks jälgige niiskustaseme muutusi.

Mõõdab temperatuuri
Olge teadlik temperatuurikõikumistest ja säilitage mugavad tingimused.

Tasuta andmeajalugu
Sisaldab kuni 1-aastast tasuta andmete salvestamist analüüsi ja statistika jaoks.

Pikk aku tööiga
Üle 1 aasta aku kasutusaega ja C-tüüpi USB-pesa pidevaks toiteks.

KASUTUSJUHTUMID
Ultimate Environment Monitor

Tagage oma lapsele ideaalne magamiskeskkond, jälgides lasteaia temperatuuri ja niiskust. Seadistage hoiatused, et säilitada ideaalsed tingimused turvaliseks ja mugavaks magamiseks.

KASUTUSJUHTUMID
Lihtne küte: Shelly H&T nutikas kliimaseade

Muutke oma vana kütteseade hõlpsalt nutikaks. Ühendades oma küttekeha lihtsalt Shelly pistikuga ja seejärel ühendades selle Shelly H&T Gen3-ga, saate luua stseeni, mis aktiveerib kütteseadme vahetult enne temperatuuri langemist. See nutikas automaatika tagab, et teie kodu on alati mõnusalt soe ja tõhus.

KASUTUSJUHTUMID
Intelligentne niiskuse kontroll

Säilitage oma vannitoas tervislik keskkond Shelly H&T Gen3 abil. Integreerides anduri vannitoa ventilaatoriga ühendatud Shelly Plus 1-ga, saate niiskuse reguleerimise hõlpsalt automatiseerida. Seadistage stseen, kus kõrge õhuniiskuse taseme tuvastamisel aktiveerib Shelly Plus 1 ventilaatori, vähendades tõhusalt niiskust. See lisab teie igapäevasesse rutiini veidi mugavust, tagades, et teie vannituba jääb automaatselt mugavaks ja kuivaks.

Teel
Asi

Iga Gen3 seade on konstrueeritud nii, et seda saab Matteriks uuendada. Plus-seeriaga võrreldes kahekordne mälu tagab sujuva värskendusprotsessi, sillutades teed uutele nutikatele võimalustele ja integratsioonidele.

Rohkem mälu, rohkem jõudu
Gen3 seeria tagab meie seadmete kvaliteedi ja töökindluse, kasutades meie enda võimsat Shelly kiipi. 8 MB mäluga parandab see märkimisväärselt seadme jõudlust ja tõhusust. Mälu märkimisväärne suurenemine ei taga mitte ainult sujuvamat ja kiiremat tööd, vaid varustab Gen3 seeriat ka uute võimaluste kasutuselevõtuks.

Virtuaalsete komponentidega ühtne juhtimine
Gen3 seeria tutvustab "virtuaalseid komponente, mis muudavad kolmanda osapoole seadmete haldamise ja juhtimise. Shelly Smart Controli rakenduses saate nüüd luua virtuaalseid seadmeid, integreerides mitte-Shelly tooted ühtsesse juhtimissüsteemi. See funktsioon võimaldab sujuvalt juhtida kõiki teie nutiseadmeid, olenemata kaubamärgist, ühest liidesest.

Täielik ühilduvus
Shelly seadmed ühilduvad Alexa, Google Home, Androidi ja iOS-iga. Koos hääleassistendiga saate Shelly seadmeid juhtida ainult oma häälega!

Shelly H&T Gen3. Aku eluiga (max): 1 aasta(t), Aku pinge: 1,5 V. Laius: 70 mm, Sügavus: 45 mm, Kõrgus: 70 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles