Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sharkoon WPM Gold ZERO toiteplokk 550 W 24-pin ATX ATX Black

Sharkoon WPM Gold ZERO toiteplokk 550 W 24-pin ATX ATX Black
Laos
  • 115.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 38.66 €
Kaubamärgid Sharkoon
Kauba ID: 1761744
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
WPM Gold ZERO on usaldusväärne toiteallikas kaasaegse LLC resonantsmuunduri tehnoloogiaga. Toiteallikas pakub mänguarvutite jaoks optimaalset jõudlust ja on sertifitseeritud energiasäästlikuna. Lisaks sellele täiustab madalat mürataset funktsioon ZERO RPM, mis peatab ventilaatori pöörlemise, kui aktiivset jahutusvõimsust pole vaja. Poolmodulaarne disain tagab ka korraliku paigalduse ja välimuse.

Suurepäraselt energiasäästlik. WPM Gold ZERO on sertifitseeritud 80 PLUS Gold, saavutades 50% koormuse juures vähemalt 90% efektiivsuse ning 20% ja 100% koormuse juures 87% efektiivsuse.

Kaasaegne LLC tehnoloogia. WPM Gold ZERO on varustatud tipptasemel LLC resonantsmuunduri tehnoloogiaga. See tagab toiteallika ühtlase ja madala häirepingega. Müra ja kuumuse tase on viidud nii palju kui võimalik.

NULL RPM. Funktsioon ZERO RPM keelab toiteallika ventilaatori pöörlemise, et tagada vaikne töö madala kuni keskmise koormuse korral. Kui süsteem vajab taas aktiivset jahutamist, lülitub ventilaatori pöörlemine automaatselt uuesti sisse.

RYZEN valmis ja poolmoodul. Selleks, et arvutikorpuse sisemus oleks puhas ja korras, saab kaableid paigaldada vastavalt individuaalsetele vajadustele. Toiteploki külge on kindlalt kinnitatud ainult ATX-kaabel ja 4+4-pin CPU-kaabel, mida mõlemat on alati vaja. Tänu teisele 4+4-kontaktilisele CPU-kaablile saab isegi energianäljaseid süsteeme nagu RYZEN toita ilma adapterita. See kasutab ühte kahest PCIe / CPU pesast, mida saab kasutada ka graafikakaartide toiteks.Sharkoon WPM Gold ZERO. Koguvõimsus: 550 W, vahelduvvoolu sisendpinge: 100 - 240 V, vahelduvvoolu sisendsagedus: 47 - 63 Hz. Emaplaadi toitepistik: 24-pin ATX, Emaplaadi toitekaabli pikkus: 55 cm, Välisseadme (Molex) toitekaabli pikkus: 550 mm. Eesmärk: arvuti, toiteploki (PSU) kujutegur: ATX, 80 PLUS sertifikaat: 80 PLUS Gold. Toote värv: Must, Jahutustüüp: Aktiivne, Ventilaatori läbimõõt: 14 cm. Laius: 160 mm, Sügavus: 150 mm, Kõrgus: 86 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles