Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sharkoon SKILLER SGK50 S4 klaviatuur USB must

Sharkoon SKILLER SGK50 S4 klaviatuur USB must
Pole laos
  • 100.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 33.66 €
Kaubamärgid Sharkoon
Kauba ID: 1761774
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
SKILLER SGK50 S4 Barebone'iga esitleb Sharkoon oma populaarset mänguklaviatuuri versioonina, millel pole nüüd lüliteid ega klahviotsikuid. Iga lülitit ja klahvikorki saab seega valida vastavalt isiklikele vajadustele ja maitsele. Maksimaalse stiili ja mängurõõmu tagamiseks koondab kompaktne 60-protsendiline paigutus kõik tehnilised tipphetked, nagu valgustuse juhtimine, makrod ja klaviatuuri otseteed.

Paindlik kohandamine

Mudelil SKILLER SGK50 S4 Barebone ei ole kaasas ühtegi lülitit ega klahvikatet ning see võimaldab maksimaalset vabadust vajalike valimiseks. Klaviatuur ühildub nii 3- kui 5-kontaktiliste lülititega ning, olenemata nõutavast keelest, mahutab kõik standardsed ABS- või PBT-klahvistikud sobiva paigutuse jaoks.

Praktiline disain

Tänu käepärasele suurusele, mis moodustab 60 protsenti kolmeplokilisest klaviatuurist, säästab SKILLER SGK50 S4 Barebone märkimisväärselt palju lauaruumi. Täiendav ruum võimaldab laiaulatuslikke hiireliigutusi ja palju rohkem ruumi isegi kirglikes olukordades. Klaviatuuril on stiilne spiraalkaabel ja kaks paari jalgu trükkimisnurga tõstmiseks või langetamiseks.

Kiire Vahetamine

Tänu kiirvahetusfunktsioonile võimaldab SKILLER SGK50 S4 Barebone nii 3- kui 5-kontaktilise lüliti kiiret vahetamist, et kohandada klaviatuuri vastavalt oma stiilile või vastata selle järgmise rakenduse vajadustele. Klaviatuuriga kaasas olevad tööriistad võimaldavad kiiresti ja lihtsalt vahetada nii lüliteid kui ka klahviotsikuid.

Makrod täiesti ilma tarkvarata

SKILLER SGK50 S4 Barebone ei vaja makrode salvestamiseks eraldi tarkvara: kuni kahte makrot, millest igaühel on kuni 16 toimingut, saab hõlpsasti seadistada või üle kirjutada, kasutades vaid mõnda klahvikombinatsiooni.

Valgustus ühe nupuvajutusega

Klaviatuuri valgustust saab seadistada vastavalt soovile vaid mõne käsuga ja kuni 16,7 miljonis värvitoonis. Saate valida erinevate ühevärviliste ja mitmevärviliste valgusefektide vahel erinevates variatsioonides.
Sharkoon SKILLER SGK50 S4. Klaviatuuri kujutegur: 60%, Ühenduvustehnoloogia: Juhtmega, Seadme liides: USB, Klaviatuuri klahvide arv: 61. Taustvalgustuse tüüp: RGB LED. Kaabli pikkus: 1,8 m. Soovitatav kasutus: Mängimine. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles