Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sharkoon SKILLER SGK4 klaviatuur USB QWERTY US Inglise must

Sharkoon SKILLER SGK4 klaviatuur USB QWERTY US Inglise must
Pole laos
  • 61.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 20.66 €
Kaubamärgid Sharkoon
Kauba ID: 1807906
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kummist kuppelklaviatuur N-klahviga

Kui võrreldavad kummikupliga klaviatuurid suudavad üldjuhul teha ainult kahte samaaegset klahvivajutust, oleme SKILLER SGK4 varustanud täieliku n-klahvi ümberpööramisega. Nii et isegi keeruliste manöövrite ajal, piiramatute samaaegsete klahvivajutustega, suudavad tõelised SKILLERid olukorra üle täielikku kontrolli säilitada. Toimumisvastased klahvid ja blokeeritud Windowsi klahviga mängurežiim pakuvad kõik segamatut mängulusti. Täiusliku mängukogemuse annavad arvukad funktsiooniklahvid koos eelseadistatud multimeediatoimingutega. Neid saab kasutada lõõgastumiseks ja aega veetmiseks, Internetis surfates või muusikat kuulates kuni järgmise mänguseansi alguseni.

RGB-valgustus 16,8 miljoni värviga

SGK4 jätab tugeva mulje mitte ainult tehniliselt, vaid ka sportliku korpuse tõttu, millel on arvukad nurgad ja servad parimas SKILLER stiilis. Integreeritud käetugi mitte ainult ei lisa selle välimusele särtsu, vaid pakub ka ergonoomikat ja mugavaid mänguseansse. Veelgi enam püüab pilku aga klaviatuuri taustavalgustus kuni 16,8 miljoni värviga. Seda saab reguleerida kuue tsooni piires nelja valgustusklahvi või mängutarkvara abil.

Makrod, mänguprofiilid ja palju muud

Tarkvara ei võimalda mitte ainult erinevaid valgustusefekte reguleerida ja klahvide määranguid muuta. Peale võtme reageerimisaja, küsitlussageduse ja erinevate mugavusfunktsioonide saab makrosid loomulikult ka mõne klõpsuga programmeerida. Kõik seadistused saab seejärel salvestada kuni nelja mänguprofiili klaviatuuril või suvalise arvu profiilide hulka arvutis. Samuti on võimalik erinevaid mänguprofiile siduda valitud mängude või programmidega. SGK4 muudab seejärel automaatselt profiili, kui vastav mäng või programm on käivitatud. Vastavad profiilid valitakse mitte ainult tarkvaras, vaid ka klaviatuuril profiiliklahvi vajutamisega.Sharkoon SKILLER SGK4. Klaviatuuri vormitegur: täissuuruses (100%). Klaviatuuri stiil: sirge. Ühenduvustehnoloogia: Juhtmega, Seadme liides: USB, Klaviatuuri võtmelüliti: Membraan, Klaviatuuri paigutus: QWERTY. Taustvalgustuse tüüp: RGB LED, randmetugi. Kaabli pikkus: 1,8 m. Soovitatav kasutus: Mängimine. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles