Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sharkoon SGK50 S4 klaviatuur USB QWERTY US Inglise must

Sharkoon SGK50 S4 klaviatuur USB QWERTY US Inglise must
Pole laos
  • 112.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 37.66 €
Kaubamärgid Sharkoon
Kauba ID: 1761766
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
SKILLER SGK50 S4-ga tutvustab Sharkoon oma esimest mänguriklaviatuuri, mille paigutus on 60 protsenti. Kõik funktsioonid on kombineeritud kompaktsesse vormingusse ja tänu hot-swap disainile saab vastavalt soovile paigaldada kas 3 või 5 kontaktiga vahetatavad lülitid. Edasiseks kohandamiseks on valida kolme erineva Kailhi lülititüübi vahel. Samuti saab hõlpsasti salvestada ja salvestada kuni 16 toiminguga makrosid.

Praktiline disain
Tänu käepärasele suurusele, mis moodustab 60 protsenti kolmeplokilisest klaviatuurist, säästab SKILLER SGK50 S4 märkimisväärselt palju lauaruumi. Täiendav ruum võimaldab ka palju rohkem ruumi laiaulatuslikeks hiireliigutusteks isegi kirglikes olukordades. Spiraalkaabel annab SKILLER SGK50 S4-le stiilse välimuse ja klaviatuuril on kaks paari jalgu, et reguleerida klaviatuuri soovitud kõrgusele.

Igakülgne kohandamine
SKILLER SGK50 S4 jaoks on valida kolme erineva eelinstallitud Kailh lülititüübi vahel: lineaarsed punased lülitid, millel on märkamatu käivituspunkt; puutetundlikud pruunid lülitid, millel on tunda, kuid kuuldamatu käivituspunkt; ja klõpsatavad sinised lülitid käitamispunktiga, mida on nii kuulda kui ka tunda. Kõiki lülititüüpe iseloomustab lühike, vaid 1,9 millimeetrine vahemaa käitamispunktini. Veelgi enam, kõik lülitid avaldavad muljet keskmise tööeatsükliga, mis on vähemalt 70 miljonit klahvivajutust, samas kui kuumvahetusega PCB asub kahe vahtmati vahel, mis tagavad tõhusa müraisolatsiooni.

Kiire Vahetamine
Hot-swap funktsiooniga saab lüliteid soovi korral kiiresti vahetada. Klaviatuuriga kaasas olevad tööriistad võimaldavad klahviotsikuid ja lüliteid igal ajal kergesti eemaldada ja asendada. SKILLER SGK50 S4 võimaldab seega kasutada vähese vaevaga kõiki 3 ja 5 kontaktiga lüliteid.

Makrod täiesti ilma tarkvarata
SKILLER SGK50 S4 ei vaja makrode salvestamiseks eraldi tarkvara: kuni kahte makrot, millest igaühel on kuni 16 toimingut, saab hõlpsasti seadistada või üle kirjutada vaid mõne klahvikombinatsiooni abil.

Valgustus ühe nupuvajutusega
Klaviatuuri valgustust saab lihtsalt vastavalt soovile seadistada. Valida saab erinevates variatsioonides ühevärviliste ja mitmevärviliste valgusefektide vahel.Sharkoon SGK50 S4. Klaviatuuri vormitegur: 60%. Klaviatuuri stiil: sirge. Seadme liides: USB, Klaviatuuri paigutus: QWERTY. Taustvalgustuse tüüp: RGB LED. Kaabli pikkus: 1,8 m. Soovitatav kasutus: Mängimine. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles