Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sharkoon QB One Black

  • 94.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 31.66 €
Kaubamärgid Sharkoon
Kauba ID: 1761733
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kompaktne, elegantne ja kvaliteetne
Täismust QB ONE Mini-ITX arvutikorpus pakub maksimaalset paindlikkust kõige väiksemas ruumis. Tänu oma keerukale paigutusele pakub kvaliteetne ümbris rohkem kui piisavalt ruumi kõigi vajalike komponentide jaoks. Oma kompaktsete mõõtmetega, vaid 36,8 x 22,5 x 18,0 cm (P x L x K), sobib see ideaalselt mobiilseks ja ruumisäästlikuks kasutamiseks. Elegantset disaini soovitatakse kasutada näiteks elutoas võimsa mänguarvutina. Tänu nutikale juhtnuppude ja portide paigutusele saab korpust kasutada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. Lisaks saab paigaldada tavapäraseid ATX-toiteallikaid, milles SFX-toiteplokkide kasutamine annab veelgi rohkem ruumi.

Ideaalsed ventilatsioonivõimalused
Ülaosas on eelpaigaldatud vaikne 120 mm ventilaator ja vajadusel saab paigaldada ka täiendava 120 mm ventilaatori. Süsteemi valikuliseks vesijahutuseks on ülaosas ruumi ka 240 mm radiaatorile. Ideaalne: kõigil külgpaneelidel on suured ventilatsiooniavad ja kõik on varustatud tolmufiltritega. Sisseehitatud graafikakaartide selge eelis on külgmiste avade kaudu täiuslikult juhitav värske õhk. Ventilatsiooni edasiseks optimeerimiseks saab taha paigaldada 80 mm ventilaatori.

Kaasaegne ühenduvus
Esiküljel on kaks USB 3.0 ja kaks USB 2.0 porti, mis võimaldavad hõlpsat juurdepääsu välisseadmete ühendamiseks. Lisaks on QB ONE-l kaks heliporti peakomplekti mugavaks kasutamiseks.

Mitmekülgsed paigaldusvõimalused
QB ONE mahutab võimsa kahe pesaga graafikakaardi, mille maksimaalne pikkus on kuni 31,5 cm. Lisaks saab paigaldada kuni kaks 3,5" kõvaketast või kaks 2,5" HDD/SSD-d. Korpuse taha saab paigaldada täiendava 2,5" HDD/SSD, 80 mm ventilaatori asemel. Kasutada saab ka CPU jahuteid maksimaalse kõrgusega kuni 15 cm. Jahuti lihtsaks paigaldamiseks näeb ümbris ette sobiv protsessori jahuti väljalõige. Praktilised pöidlakruvid lihtsustavad nii korpuse avamist kui ka sulgemist.Sharkoon QB One. Tüüp: PC, Toote värv: Must, Toetatud emaplaadi vormitegurid: Mini-ITX. Toetatud tagaventilaatorite läbimõõt: 80 mm, Paigaldatud ülemised ventilaatorid: 1x 120 mm, toetatud ülemiste ventilaatorite läbimõõt: 120 mm. Toetatud HDD suurused: 2,5,3,5". Laius: 225 mm, Sügavus: 368 mm, Kõrgus: 180 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles