Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sharkoon PureWriter TKL RGB klaviatuur USB QWERTY US Inglise must

Sharkoon PureWriter TKL RGB klaviatuur USB QWERTY US Inglise must
Pole laos
  • 116.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 39 €
Kaubamärgid Sharkoon
Kauba ID: 1761740
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
PureWriter TKL RGB – ülikompaktne, kerge ja elegantne 16,8 miljonis värvitoonis

Ajatult elegantse PureWriter TKL RGB-ga esitleb Sharkoon igaks elujuhtumiks mõeldud klaviatuuri, mis lisaks uuenduslikele ülilameda disainiga mehaanilistele lülititele paistab nüüd silma pidevalt reguleeritava 16,8 miljoni värvitooniga RGB valgustusega. Tänu puuduvale numbriplokile on raamita klaviatuur kompaktne 355 mm pikk, 127 mm lai ja ainult 23 mm kõrge, kui jalad on kokku volditud, muutes selle võimalikult tasaseks. Vaid 503 grammi pluss koos kahe 50 cm ja 150 cm pikkuse USB-kaabliga on seda äärmiselt lihtne transportida ja – olenemata sellest, kas liikvel või kontoris – saab kasutada kõikjal.

Puhas kirjutamisrõõm kirjanikele

Paljud kirjanikud ei taha selle sinistest lülititest ilma jääda. Vaid 1,5 mm kaugusel käivituspunktist ning tuvastatavast klõpsatusest ja lülituspunktist on väsimatu kasutus koos meeldiva kirjutusmasina atmosfääriga garanteeritud. Klaviatuuri tasane kõrgus toetab ergonoomilist kasutamist isegi ilma randmetoeta. Tänu selle pikale, vähemalt 50 miljonile klahvivajutamisele kestvale elutsüklile saab tippida kümneid tuhandeid lehekülgi – isegi pimedas keskkonnas pidevalt reguleeritava RGB-valgustusega.

Puhas nauding mängijatele

Lisaks individuaalsele valgustusele 16,8 miljonis värvitoonis võivad mängijad oodata hulgaliselt valgusefekte ja võimalust salvestada iga klahvi individuaalne valgustuskomplekt nelja profiili. Kõik seadistused saab teha kiiresti ja lihtsalt ilma tarkvarata. PureWriter TKL RGB pakub loomulikult kõike mängimiseks vajalikku n-klahvi ümberlülitamise, kummitusvastaste klahvide ja 1000 Hz pollimissagedusega. Selle eelprogrammeeritud multimeediumiklahvide abil saate igal ajal valida ja juhtida sobivat heliriba või surfata mugavalt veebis. Punased lülitid on ka 1,5 mm kaugusel käivituspunktist ja annavad isegi väikseima kontakti korral väärtusliku millisekundi eelise pingelistes mänguolukordades. Kuna need on täiesti tagasisidevabad, saate hõlpsalt mängu ilma häireteta uppuda.Sharkoon PureWriter TKL RGB. Klaviatuuri kujutegur: mini. Klaviatuuri stiil: sirge. Ühenduvustehnoloogia: Juhtmega, Seadme liides: USB, Klaviatuuri võtmelüliti: mehaaniline, Klaviatuuri paigutus: QWERTY. Taustvalgustuse tüüp: RGB LED. Kaabli pikkus: 1,5 m. Soovitatav kasutus: Mängimine. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles