Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sharkoon Light² S hiir Ambidextrous USB Type-A optiline 6200 DPI

Sharkoon Light² S hiir Ambidextrous USB Type-A optiline 6200 DPI
Pole laos
  • 61.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 20.66 €
Kaubamärgid Sharkoon
Kauba ID: 1761748
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Light² S ühendab endas selgelt väikese kaalu ergonoomiliselt ühtlase disainiga, mida saab kasutada nii vasaku kui ka parema käega. Tänu kärgstruktuurile saavutab mängurihiir kindla haarde ja absoluutselt väikese, vaid 78 grammi kaalu, pakkudes intuitiivset ja mugavat kasutamist tundidepikkuseks mängimiseks. Tänu võimsale kuni 6200 DPI-ga optilisele sensorile ja kaheksale vabalt määratavale hiirenupule sobib mängurihiir erinevate žanrite ja mängustiilide jaoks.

Kahepoolne disain. Light² S pakub nii vasaku- kui ka paremakäelistele mängides sulevalgust. Tänu täiesti sümmeetrilisele disainile saab seda kasutada eelistatud käega koos eelistatud käepidemega. Vastavalt oma disainile on Light² S mõlemal küljel kaks pöidlanuppu, mida saab mängutarkvara abil vabalt määrata. Mänguhiire ühtlane kuju toetub mugavalt käes ja tagab koos spetsiaalse kärgstruktuuriga kindla haarde, olenemata sellest, kas see on vasak või parem.

Featherlight Performance. Light² seeria mänguhiirena on Light² S ka selgelt märgatavalt väike kaal. Tänu kärgstruktuurile kaalub see vaid 78 grammi, mistõttu on käes mõnusalt kerge. Vaatamata oma kergusele on hiir tänu sümmeetrilisele kujule ja väliskesta erilisele disainile äärmiselt vastupidav. See muudab selle eriti sobivaks pikkadeks pidevaks mängimiseks.

Piiranguteta paindlikkus. Light² S juhitavuse eeliseks on eelkõige selle kerge kaal. Kiireid ja sujuvaid liigutusi saab sooritada ilma igasuguse pingutuseta, samas kui iga sündmus jääb kogu aeg täieliku kontrolli alla. Katkematu mängurõõmu ja suure kiiruse tagamiseks on neli hiire jalga valmistatud 100% PTFE-st, võimaldades hiirel sujuvalt üle hiirepadi libiseda. Suurem paindlikkus ja peaaegu piiramatu liikumisvabadus saavutatakse ülipainduva tekstiilist punutud kaabliga.

Mõeldud täpsuse jaoks. Täpse sihtimise ja jälgimise jaoks kasutab Light² S optilist PixArt PAW3327 andurit. See annab kuni 6200 DPI eraldusvõime, mida saab Light² S tarkvara kaudu vabalt reguleerida ja viies astmes salvestada. Hiire DPI-lülitit kasutades saab samme igal ajal muuta. Koos kaheksa vabalt määratava nupuga sobib hiir väga erinevateks rakendusteks ning seda on võimalik kohandada erinevate mängužanrite nõuetega.

Šikk valgustus. Light² S elegantselt sümmeetrilist kuju täiendab atmosfääriline RGB-valgustus. Light² S ümber jookseb ühest hiirenupust teiseni valgusriba, mis rõhutab selle voolujoonelist disaini. Hiire tagaosas oleva kärgstruktuuri kaudu on valgustatud Sharkooni logo äratuntav kui peent esiletõst. Light² S tarkvara abil saab valgustust kohandada ka isikliku stiili jaoks erinevate efektide ja värvidega kogu RGB spektrist.Sharkoon Light² S. Vormitegur: kahepoolne. Liikumise tuvastamise tehnoloogia: Optiline, Seadme liides: USB Type-A, Liikumise eraldusvõime: 6200 DPI, Nuppude tüüp: Vajutatud nupud, Nuppude arv: 8, Kerimise tüüp: Ratas, Kiirendus (max): 30 G. Valgustuse värvus: Sinine, Roheline , Punane. Toiteallikas: kaabel. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles