Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sharkoon Light² 200 hiir Ambidextrous USB Type-A optiline 16000 DPI

  • 78.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 26.33 €
Kaubamärgid Sharkoon
Kauba ID: 1807908
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kergem kui valgus = Light²: kiireimate hiireliigutuste ja kõige täpsemate manöövrite jaoks oleme Light² 200 halastamatult luudeni vähendanud. Vaid 62 grammi kaaluv hiir pole mitte ainult meie kõige kergem. See on üks kergemaid, mis eales toodetud. Kõik füüsilised piirangud tühistavad selle ülitäpse kuni 16 000 DPI sensori, ülipaindliku kaabli ja viie puhtast PTFE-st valmistatud hiirejala äärmuslike libisemisomaduste tagamiseks. Vahetatavad elemendid ja reguleeritav RGB valgustus tagavad, et Light² 200 sobib ideaalselt igale maitsele ja on ka tehniliselt parem.

Kergus läbi struktuuri. Tänu külgede, alumise ja pealmise pinna kärgstruktuurile on mänguhiire kaal vähendatud kõige olulisemaks. Vaid 62 grammi kaaluv Light² 200 on kerge nagu õhk teie sõrmeotste all ja võimaldab sujuvalt liikuda ilma märgatava takistuse või väsimuseta.

Sujuv käsitsemine. Light² 200 väike kaal ei takista täiuslikku käsitsemist: 120 x 66 x 42 mm suuruse ja paremale poole kalduva kujuga hiir sobib ideaalselt nii väikesesse kui ka suurde kätesse. toetab erinevaid käepidemeid. Hiire külgede kärgstruktuuri annab ka lisahaarde mängimise ajal. Viis 100% PTFE-st valmistatud hiirejalga täiuslikuks libisemiseks ja ülipaindlik, ümbrisega kaabel toetavad sujuvat ja kaasahaaravat mängukogemust ilma riistvarast tulenevate piiranguteta.

Isikupärastatud disain. Maksimaalseks kohandamiseks on Light² 200 modulaarne disain. Hiire kere elemente saab muuta vastavalt isiklikule soovile. Kärgstruktuuriga magnetiliselt kinnitatud pealispinda saab kiiresti ja lihtsalt eemaldada ning asendada suletud alternatiiviga, muutes kogukaalu vaid kolm grammi raskemaks. Lisaks muudab eemaldatav pealispind hiire puhastamise igal ajal lihtsaks. Veelgi enam kohandamiseks on hiirel kolm täiendavat vahetatavat DPI-nuppu. Õhukese musta nupu saab asendada sama suurusega sinise nupuga või alternatiivina punase nupuga, mis on juurdepääsu parandamiseks veidi kõrgem.

Tehnoloogia eSpordi tasemel. Light² 200 optiline PixArt 3389 andur pakub professionaalset eraldusvõimet kuni 16 000 DPI. Seda saab laiaulatusliku mängutarkvara kaudu muuta mis tahes mängužanri jaoks. Lisaks saab kuue programmeeritava nupu abil koheselt sooritada kõige olulisemad toimingud. Pika elutsükli, vähemalt 20 miljoni klõpsuga, jaoks on hiire vasak ja parem nupp varustatud kvaliteetsete Omroni lülititega.

Täpsus loeb. Atmosfääri esiletõstmiseks ja veelgi suuremaks isikupärastamiseks on Light² 200 kerimisrattal ja hiire tagaküljel RGB-valgustusega. Tarkvara abil saab seda värvide ja efektidega vastavalt soovile reguleerida.Sharkoon Light² 200. Vormitegur: kahepoolne. Liikumise tuvastamise tehnoloogia: Optiline, Seadme liides: USB Type-A, Liikumise eraldusvõime: 16000 DPI, Nuppude tüüp: Vajutatud nupud, Nuppude kogus: 6, Kerimise tüüp: Ratas, Kiirendus (max): 50 G. Toiteallikas: Kaabel. Toote värv: valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles