Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sencor SPR 6100BK multipliit 6 L 1200 W Must

Sencor SPR 6100BK multipliit 6 L 1200 W Must
Laos
  • 174.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 58.33 €
Kaubamärgid Sencor
Kauba ID: 1877795
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
OLEN MULTIFUNKTSIONAALNE AEGlane PLÜIT SENCORIST
Te ei pea enam tunde toidu valmistamisele kulutama, nii et tõsta jalad püsti! Olen SPR 6100BK aeglane pliit ja valmistan erinevaid roogasid, olgu siis magusaid magustoite või pearoogasid. Võimaldan tervisliku ja vähenõudliku toidu valmistamise ilma Sinu abita ning hoian kokku palju aega. Minu valmistatud toidud maitsevad suurepäraselt ja on tugevama maitsega, ilma rasva, soola või maitseaineteta. Olen suurepärane abiline dieettoitude valmistamisel ja toidu valmistamisel ka pere kõige pisematele.

MUL ON SUUR 5,5 L KEEDUPOTT, SOBIB KA SUURELE PERELE
Minuga saavad kõhud täis isegi 6 pereliiget. Keedupott mahutab 5,5 liitrit ja on varustatud kvaliteetse mittenakkuva kattega ning kuna see on alumiiniumist, annab see suurepärast soojust igale poole, olgu küpsetamisel, küpsetamisel, hautamisel või praadimisel. Poti hästi vormitud kuju võimaldab ka koostisosi ühtlaselt kuumtöödelda. Nautige lihtsat toiduvalmistamist! Tuleb vaid koostisosad tükeldada, potti panna, režiim valida ja ülejäänu eest hoolitsen ise. Teie toit on koju naastes serveerimiseks valmis.

JA MIDA SAAN AURUKORVIGA HALLATA?
Aurukorviga saad toitu aurutada! Seda toiduvalmistamisviisi peetakse üheks tervislikumaks, sest auruga küpsetatud toit säilitab igas aspektis parimad toitained. Kuna toit ei ole vette kastetud, säilib see palju rohkem maitset ja värvi. Kas soovite lihatükki hautatud köögiviljadega? Lihtsalt sisestage koostisainetega aurukorv ja valige režiim.

OLEN VÕIMELINE PALJU KUUMTÖÖTLEMISEKS
Tänu aeglasele keetmisele saan keeta kõige uhkemat puljongit 12 tundi või maitsvat kastet 8 tundi ja see on vaid üks näide paljudest. Saate mind kohandada klassikaliseks toiduvalmistamiseks, röstimiseks, hautamiseks või praadimiseks. Mul on ka küpsetamise funktsioon, nii et teie maiasmokk jääb rahule ja ma ei tohi unustada auruga küpsetamist. Olen usaldusväärne aurutaja peaaegu kõigi kuumtöötluste jaoks ja boonusena andis Sencor mulle funktsiooni Keep Warm, mis hoiab teie toitu soojas kuni 12 tundi.

2 reguleeritavat programmi aeglaseks küpsetamiseks
Väga aeglane küpsetamine paksude lihaliikide valmistamiseks.
Aeglane küpsetamine kerge liha valmistamiseks.

3 reguleeritavat režiimi klassikaliseks toiduvalmistamiseks
LOW – õrnaks küpsetamiseks või hautamiseks
MID - nt sibulate täiuslikuks praadimiseks
HIGH – kiireks praadimiseks, nt liha praadimiseks
Küpsetusfunktsioon reguleeritava temperatuuriga (120–220 °C) ja ajaga kuni 6 tundi

MIS ON KÕIK MINU EELISED?
Mina mitte ainult ei säästa tohutult aega ja vaeva, vaid ka teie raha! Olen energiasäästlik võrreldes tavaliste elektri- või induktsioonpliidiplaatidega. Isegi roogade valmistamine ilma rasva lisamata on väga tervislik, toitev, ilma maitset või mahlasust ohverdamata.

KEEDUKAUSS
5,5-liitrine mahutavus on piisav kogu perele.
PFOA-vaba kiht toidu kleepumist takistava tehnoloogiaga.
Kausi sein 3 mm paksusest alumiiniumisulamist.
Võib panna külmkappi.
Võib kasutada ahjus.
Võib pesta nõudepesumasinas.

3 REGULEERITAVAT REŽIIMI STANDARDKÜPSEMISEKS
LOW – õrnaks küpsetamiseks või hautamiseks.
MID – täiuslikuks praadimiseks, nt sibul.
KÕRGE – praadimiseks, nt liha pitseerimiseks.

Sencor SPR 6100BK. Mahutavus: 6 L, Võimsus: 1200 W, Küpsetustemperatuuri vahemik: 120 - 210 °C. Toote värv: Must, Kausi materjal: Alumiinium, Ekraani tüüp: LED

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles