Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sencor SHP 4302RD punane 16 nikkel-metallhüdriid (NiMH)

  • 44.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15 €
Kaubamärgid Sencor
Kauba ID: 1877767
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
MINA OLEN SENCORI JUUKUKÄÄRSID SHP 4302RD
Kärbi oma juukseid ja habet mugavalt oma kodus. Mul on väga taskukohane hind ja kiire mootor, nii et töötan alati usaldusväärselt ja kõrgel tasemel kõikide juuksetüüpide puhul. Näen välja fantastiline ja mul on võimas aku, mis võimaldab mul töötada 50 minutit. Olen lihtsalt vapustav paar Sencori juukselõikusmasinaid, millel on suurepärane hind, jõudlus, vaikne töö ja vastupidavus!

TRIMMEERIMISKÕRGUST SAAB MÄÄRATA 1 KUNI 8 MM
Kvaliteetse 35 mm roostevabast terasest teraga saan trimmida nii teie juukseid kui ka habet ilma pingutuseta ilma sagedase tarvikute vahetamiseta. Soovitud lõikekõrguse 1-8 mm saate hõlpsalt määrata ainult ühe lisaseadmega või täiesti ilma selleta.

MA SOBIN TÄIELIKULT TEIE KÄTE
Minu keha sobib hästi iga mehe või naise kätte, olenemata sellest, kas lõikad ise juukseid või kujundab neid sinu eest teine pool. Ergonoomiline libisemisvastase alusega käepide tagab mugava käsitsemise igale kasutajale. Sencor SHP 4302RD. Toote värv: Punane, Minimaalne juuste pikkus: 1 mm, Maksimaalne juuste pikkus: 8 mm. LED indikaatorid: laadimine. Toiteallikas: AC/Aku, Tööaeg: 50 min, Aku tüüp: Sisseehitatud aku. Juhtme pikkus: 1,45 m, laius: 40 mm, sügavus: 43 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles