Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Seljakott PolarPro Boreal 50L (must)

Seljakott PolarPro Boreal 50L (must)
Laos
  • 519.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 173.33 €
Kaubamärgid PolarPro
Kauba ID: 1662565
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Seljakott PolarPro Boreal 50 l

Seljakott on mõeldud karmide ilmastikutingimuste jaoks. Sinna saab edukalt pakkida vajalikku varustust ja käia looduses pildistamas. See paistab silma oma suure mahutavuse ja töökindla töökindluse poolest. Erineva suurusega taskud ja lahtrid võimaldavad hoida kaamerat, tarvikuid ja muud. Sellel on ka spetsiaalne sülearvutitasku, samas kui puusarihm ja lisakäepidemed külgedel suurendavad mugavust.

02PolarPro/BREL-50L-BLK/14

Kestev

Võtke Boreal 50L igale ekspeditsioonile kaasa. Seljakott on valmistatud tihedast, vee- ja kahjustuskindlast materjalist, nii et võite olla kindel, et sees olevad seadmed ei saa kahjustada. Lisaks testitakse seljakoti õmbluste ja rihmade tugevust – selle kandevõime ulatub 45 kg-ni. Nii saate oma kaamerat, objektiive, tarvikuid ja lisavarustust sellesse edukalt pakkida.

02PolarPro/BREL-50L-BLK/2

Avar

Seljakott on varustatud põhisahtliga, mille maht on 30 liitrit. 11 mm paksused sametsahtlid võimaldavad turvaliselt hoida erinevat tüüpi kaameraid, suumobjektiive jne. Boreal 50L-l on ka tasku sülearvuti jaoks, näiteks 16-tollise MacBook Pro jaoks, ja 15L mahutavusega kokkurullitav tasku kuhu mahuvad kindad, kapuuts, jope jne. Lisaks võimaldavad väiksemad taskud hoida võtmeid, dokumente, nutitelefoni ja palju muud.

02PolarPro/BREL-50L-BLK/11
Tootja PolarPro
Mudel BREL-50L-BLK
Värv must
Mahutavus 50 l
Materjal P600D Galaxy FM, DWR, samet
Omadused
Toode Kohver/kohver

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles