Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Seljakott PGYTECH OneMo FPV 30L (Space Black)

Seljakott PGYTECH OneMo FPV 30L (Space Black)
Laos
  • 227.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 76 €
Kaubamärgid PGYTECH
Kauba ID: 1533307
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Fotoseljakott PGYTECH OneMo FPV 30L (must)

Kas olete professionaalne fotograaf, kellele meeldib põllul pildistada? PGYTECH OneMo FPV seljakott on vastus teie vajadustele! 30-liitrise mahuga mahutate lihtsalt kogu oma fotograafia sisseseade ja selle nutikas disain võimaldab kiiret ja lihtsat juurdepääsu kogu teie varustusele. See on varustatud spetsiaalsete lahtrite ja arvukate taskutega, mis aitavad teil organiseeritud olla. See on uskumatult vastupidav ja sobib isegi kõige keerulisemate fotograafiaülesannete jaoks.

PGYTECH/P-CB-118/1

Kogu teie varustus ühes kohas

Sa ei pea enam valima, mida kaasa võtta – nüüd mahub kõik ühte seljakotti! Sellesse 30-liitrisesse seljakotti mahub hõlpsasti mitu drooni, kaugjuhtimispulte, kaitseprille ja kotti akude turvaliseks hoidmiseks. Organisatsiooni edasiseks parandamiseks on seljakotil kohandatavad lahtrid, mis võimaldavad teil täielikult kontrollida selle sisemist paigutust vastavalt teie individuaalsetele vajadustele.

PGYTECH/P-CB-118/2

Läbimõeldud disain

Seljakott on loodud pakkuma hõlpsat juurdepääsu oma varustusele. Peamine sahtel võimaldab teil oma varustust lamedalt pakkida, muutes lisatarvikutele hõlpsa juurdepääsu, isegi nendele, mis asuvad paki allosas. Esiklapil on painduvad rihmad droonide turvaliseks kinnitamiseks. Lisaks võimaldab seljakoti uuenduslik disain põhisahtlist hõlpsasti eemaldada varustust, ilma et peaksite droone esiklapi küljest eemaldama.

PGYTECH/P-CB-118/5

Tähelepanu detailidele

PGYTECH OneMo FPV seljakott on loodud pöörates tähelepanu kõige väiksematele detailidele. Sellel on palju praktilisi taskuid, mis sobivad ideaalselt väikeste tarvikute, näiteks mälukaartide, antennide, kaablite ja muu hoidmiseks. Esiklapil on spetsiaalne drooni maandumisalus ja vasakpoolses taskus saab teie nutitelefoni turvaliselt hoida. Seljakoti seest leiate ka spetsiaalse ruumi sülearvuti jaoks ja diskreetse tasku AirTagi jaoks.

PGYTECH/P-CB-118/6

Loodud teie mugavuse huvides

Tagage oma mugavus pikkadel ekspeditsioonidel ja fotosessioonidel! OneMo FPV seljakott järgib teie selja kuju ja tagab suurepärase ventilatsiooni, et vältida higi kogunemist. Sellel on eemaldatav rinnaku rihm ja lisarihmad, mis stabiliseerivad seljakotti ja jaotavad raskuse ühtlaselt, leevendades lülisamba stressi. Lisaks pakuvad spetsiaalselt disainitud EVA vahtrihmad veelgi suuremat mugavust.

PGYTECH/P-CB-118/4

Valmis igaks seikluseks

See seljakott on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja kaetud spetsiaalse polüuretaanikihiga, muutes selle äärmiselt vastupidavaks. See on ka veekindel, nii et vihm pole probleemiks. Lisaks on seljakoti tõmblukud hoolikalt disainitud, et suurendada turvalisust ja muuta volitamata isikutel raskeks juurdepääsu teie seadmetele.

PGYTECH/P-CB-118/3

Pakendis kaasas

  • Seljakott x1
  • Filiaalid x8
  • Aku kott x1
  • Kaitsekatted juhtnuppudele x2
  • Lisaseadmete rihm x2
  • Rinnarihm x1
  • Puusarihm x1
  • Kinnitusrihm sahtlile x4
Tootja PGITEK
Mudel P-CB-118
Värv Must
Materjal POLY+PU
Kaal Ilma lahtriteta: 2,4 kg.
Koos lahtritega: 2,8 kg.
Mõõtmed 500 x 380 x 230 mm
Mahutavus 30 l
Omadused
Toode Kohver/kohver

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles