Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Seljakott PGYTECH DJI Ronin 4D jaoks (must)

Seljakott PGYTECH DJI Ronin 4D jaoks (must)
Laos
  • 285.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 95.33 €
Kaubamärgid PGYTECH
Kauba ID: 1533311
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

PGYTECH seljakott DJI Ronin 4D jaoks (must)

PGYTECHi seljakott on oluline tööriist igale filmitegijale, kes hindab Ronin 4D-ga töötamisel mugavust, ohutust ja funktsionaalsust. Hoolikalt kavandatud konstruktsioon võimaldab kogu Ronin 4D komplekti ja muid vajalikke tarvikuid ohutult hoiustada. Reguleeritav kiirvabastuspandlaga kaelarihm võimaldab kardaani mugavat riputamist, tagades maksimaalse mugavuse ja liikuvuse põllul. See on valmistatud veekindlast PU-materjalist, pakkudes teie seadmetele usaldusväärset kaitset ebasoodsate ilmastikutingimuste eest.

PGYTECH/P-CB-245/4

Mõeldud DJI Ronin 4D jaoks

Spetsiaalsed lahtrid seljakoti sees aitavad teil ruumi korrastada ja asjad korras hoida – seljakotti mahub hõlpsasti DJI Ronin 4D komplekt, akud, lisaläätsed ja palju muud. Lisaks võimaldab spetsiaalne Beetle Camera Blip käepide Ronin 4D peamise korpuse stabiilset kinnitamist, välistades transpordi ajal kahjustamise ohu. Esiklapi lisatasku võimaldab hoida erinevaid väiksemaid esemeid, nagu kaablid või mälukaardid, ning spetsiaalne nutitelefoni tasku vasakul õlarihmal tagab, et see on alati käepärast.

PGYTECH/P-CB-245/1

Teie mugavuse eest hoolitsemine

PGYTECHi seljakott on loodud pakkuma teile maksimaalset mugavust pikkade tundide jooksul võtteplatsil. See sobib ideaalselt teie selja loomuliku kujuga ja tänu spetsiaalse võrgu kasutamisele tagab tõhusa ventilatsiooni, hoides ära higistamise. EVA vahust valmistatud õlarihmad garanteerivad veelgi suurema mugavuse ning lisarihmad ja eemaldatav rinnarihm jaotavad raskust ühtlaselt, leevendades teie selgroogu.

PGYTECH/P-CB-245/7

Valmis igaks väljakutseks

Nüüd võite olla kindel, et teie varustus on igas olukorras ohutu! Veekindlast PU materjalist seljakott tagab Sinu varustuse kaitse peaaegu igas olukorras – talub ka tugevat vihma. Lisaks tagab spetsiaalselt tugevdatud ja kulumiskindel materjal põhjas kauakestva vastupidavuse isegi intensiivse kasutamise korral.

PGYTECH/P-CB-245/2

Tootja PGYTECH
Mudel P-CB-245
Värv Must
Materjal POLÜ + PU
Kaal 2,38 kg
Mõõtmed 520 x 320 x 215 mm
Omadused
Toode Kohver/kohver

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles