Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Seinalaadija + välgukaabel XO L77 20W (valge)

Seinalaadija + välgukaabel XO L77 20W (valge)
Laos
  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid XO
Kauba ID: 1459462
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Vahelduvvoolu laadija XO L77 20 W + Lightning kaabel (valge)

XO L77 laadija on mõeldud Apple'i seadmetele. See toetab PD-kiirlaadimist ja annab kuni 20 W võimsust. See on varustatud USB-C pordiga ja tagab ohutu kasutamise. Samal ajal on see äärmiselt kerge, kuid samas vastupidav. Komplekti kuulub ka USB-C-Lightning kaabel.

Nautige kiiret laadimist

Ärge oodake liiga kaua, kuni teie seadmed on taas kasutamiseks valmis. L77 toetab PD-kiirlaadimisstandardit, mis tähendab, et õige kaabliga sidudes suudab see teie valitud seadmete voolu taastada kuni 2 korda kiiremini kui tavalised laadijad. Näiteks iPhone 11 laadimine 50%-ni võtab aega vaid umbes 30 minutit!

Kasutusohutus

L77 laadija mitte ainult ei lae teie seadme akut, vaid kaitseb seda ka kahjustuste eest. Pärast teatud koguse energia taastamist lülitub see automaatselt üle hoiulaadimisele, mis aitab pikendada selle kasutusiga. Samuti on toode kaitstud muuhulgas ülepinge ja ülekuumenemise eest ning selle korpus on valmistatud vastupidavatest mittesüttivatest materjalidest.

Transport probleemideta

Tänu kvaliteetsete materjalide kasutamisele on laadija ülimalt vastupidav, kuid kerge, kaaludes vaid umbes 40 g. Samuti on sellel kompaktne ja mugav disain, nii et saate selle hõlpsalt rahakotti või seljakotti libistada. Enam ei pea kodust lahkudes loobuma seadmete kiire laadimise võimalusest – võta L77 kaasa ja kasuta seda alati, kui seda vajad!

Kaasas

  • Laadija
  • USB-C ja Lightningi kaabel (1 m)
Tootja XO
Mudel L77
Värv Valge
Saadaolevad pordid 1x USB-C
Pistik Euroopa Liit
Sissepääs 110-240 VAC, 50/60 Hz, 0,5 A
Välju 5 V/3 A, 9 V/2,2 A, 12 V/1,5 A
Materjal ABS+PC
Kaal 40 g
Mõõtmed 77 x 43 x 27 mm
Omadused
Korpuse mudel

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles