Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Seinalaadija Aukey PA-B1L, USB-C, 30 W (must)

  • 22.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.66 €
Kaubamärgid Aukey
Kauba ID: 1610698
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Aukey PA-B1L, USB-C, 30 W võrgulaadija (must)

Nüüd saate oma seadmeid kiiresti ja turvaliselt laadida. Aukey PA-B1L võrgulaadija on mõeldud USB-C pesaga varustatud seadmetele. Selle maksimaalne laadimisvõimsus ulatub 30 W-ni ja see toetab ka kiiret Power Delivery laadimist. Kompaktne ja kaasaskantav disain muudab laadija ideaalseks reisimiseks.

Aukey/PA-B1L/3

Kiire laadimine 30 W võimsusega

Ärge raisake oma aega pikkade laadimistundidega! Võrgulaadija toetab laadimist maksimaalse võimsusega kuni 30 vatti, mis tähendab, et uuendate valitud seadmete energiat kiirtempos. Samuti toetab see PD (Power Delivery) kiirlaadimistehnoloogiat, et saaksite nautida veelgi kiiremat ja tõhusamat laadimisprotsessi.

Aukey/PA-B1L/2

GaN tehnoloogia

Avasta Aukeyga laadimise tulevik! Laadija kasutab uuenduslikku GaN tehnoloogiat, mis tagab kiirema ja tõhusama laadimise. Samuti on GaN-i kasutamine vähendanud laadija suurust tavalaadijatega võrreldes kuni 40%. Tänu sellele saate selle igale reisile kaasa võtta – saate selle hõlpsalt kotti või seljakotti hoiustada.

Aukey/PA-B1L/1

Turvalisuse huvides

Aukey laadija on varustatud mitmetasandiliste turvafunktsioonidega, mis tagavad ühendatud seadmete igakülgse kaitse. Need kaitsevad tõhusalt ülekuumenemise, ülekoormuse, ülevoolu või lühise eest. Samuti ei pea te muretsema oma seadmete ülelaadimise pärast! Kui teie seade on 80% laetud, aeglustab laadija laadimist, et vältida kahjustusi.

Aukey/PA-B1L/7
Tootja Aukey
Mudel PA-B1L
Värv Must
Maksimaalne võimsus 30 W
Omadused
Kiirlaadimise standard
Laadimisvõimsus (W) 30
Traadita sagedusala must
Ühenduse tüüp USB-C

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles