Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Elektritõukeratas Segway KickScooter P65I 20 km/h Must

Elektritõukeratas Segway KickScooter P65I 20 km/h Must
Laos
  • 1 444.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 481.66 €
Kaubamärgid Segway
Kauba ID: 1769321
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Urban Cruiser mängu muutmiseks!

Segway KickScooter P65I pakub teile võimalust sõita läbi linna kuni 65 km ulatuses ja maksimaalselt 20 km/h. See on üks meie vähestest mudelitest, millel on SegPower CrossSeason rehvid, mis võimaldavad teil ohutult sõita läbi igasuguse ilma. P65I on ka nutikas KickScooter, mida saab (lahti)lukustada värvilisel LED-armatuurlaual asuva lähiala NFC-tehnoloogia abil, aga ka nutitelefoniga.

Sõitke suurte SegPower Cross Seasoni rehvidega kõigest läbi

Kuni 65 km sõiduulatusega Segway KickScooter P65 läbib teid ohutult peaaegu igasugusel maastikul ja ilmaga. Kas tulete toime tugeva vihma või lumega? Suured 10,5-tollised Segpower Cross Season Rehvid on loodud tagama teile piisava haarduvuse ja vältima sõidu ajal libisemist.

Lisaks on rehvidesse integreeritud tarretiskihiga väiksem torkeoht, et saaksite rahuliku südamega sõita.

Sujuvam pidur ja parem sõit

P65 KickScooter on varustatud kahe kolviga esiratta ketaspiduriga ja tagaratta elektroonilise piduriga, mis tagab sujuvama ja ohutuma piduri. Pidurdamisel lülitub automaatselt sisse ka tugev tagatuli, mis paneb sind kaugelt märkama teistele sõitjatele!

Lisaks piduritele võimaldab oma sõidu uuendamine mudelile P65 saada KickScooteri, mille maksimaalne võimsus on 980 W ja tõusunurk 22%. See kombinatsioon viib teid sihtkohta isegi läbi nende raskete maastike koos õigete piduritega teie ohutuse tagamiseks.

Muutke oma edasi-tagasi reisimine nutikamaks ja turvalisemaks

P65-l on mõned silmapaistvad funktsioonid, mis muudavad selle KickScooteri nutikamaks:

• C-tüüpi USB-port KickScooteri armatuurlaua taga, mis võimaldab teil nutitelefoni sõidu ajal laadida.

• Võimalus oma KickScooter (lahti)lukustada ühega neist kahest valikust: kas NFC-tehnoloogia või nutitelefoni kaudu Segway-Ninebot rakenduse kaudu

• Valik 3 sõidurežiimi (Eco, Sport ja Race) vahel, aga ka muid režiime nagu Walk režiim (maksimaalne kiirus kuni 3-5 km/h jalakäijate aladel) ja Parkimisrežiim

• Uus LED-värvi armatuurlaud annab teile kogu vajaliku teabe alates kiirustasemest, sõidurežiimidest ja ühenduvusest kuni toite edenemisribani (ja palju muud!)!

Kiire laadimine P65-ga

Kuna tahame alati sõitja kogemusi parandada, on mudelil P65 kaasas sisseehitatud laadimisnäidik (koos tolmu või muude osakeste eest kaitsva kaitsekattega) jalalaua esiosas. See indikaator võimaldab teil laadimise ajal hõlpsalt teada KickScooteri aku taset.

Segway P65 aku võimsusega 561 W kuni 65 km pika sõidutee jaoks laaditakse täielikult vaid 4 tunniga! Lihtsalt ühendage laadija kodus, sõpradega või kontoris laadimisporti ja pärast laadimist saate järgmisesse sihtkohta sõita!

Paista silma ka vähese valgusega tingimustes!

Segway P65-l on tugev ja mittepimestav 10 W esituli, värvilised ümbritsevad valgustid jalalaua esiosas ja sertifitseeritud helkurid, mis võimaldavad teil hämaras teisi sõitjaid näha ja näha.

Lisaks on KickScooteriga kaasas LED DRL (Daytime Running Light), mis lülitub automaatselt sisse, kui esituled on välja lülitatud ja kustuvad, kui esituled on sisse lülitatud: olete igal ajal nähtav!

Viimaseks, kuid mitte vähemtähtsaks, on P65-l ka sisseehitatud eesmised ja tagumised näidikud, et saaksite teistele sõitjatele raskusteta oma liikumissuuna öelda.

Segway KickScooter P65I. Tüüp: Klassikaline roller, Maksimaalne kiirus: 20 km/h, Maksimaalne koorma kaal: 120 kg. Mootori võimsus: 500 W, Mootori maksimaalne võimsus: 900 W, Laadimisaeg: 4 h. Laius: 1190 mm, Sügavus: 634 mm, Kõrgus: 1214 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles