Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Seago XFU SG-2102 sonic hambahari (hall)

Seago XFU SG-2102 sonic hambahari (hall)
Laos
  • 18.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.33 €
Kaubamärgid Seago
Kauba ID: 1457307
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sonic hambahari SEAGO XFU SG-2102 (hall)

Seago XFU SG-2102 abil hoolitsege terve naeratuse eest. Sonic hambahari tekitab 24 000 vibratsiooni minutis ja kestab kuni 120 päeva ühe laadimisega. Sellel on 2 töörežiimi, et saaksite selle jõudlust oma vajadustele vastavaks kohandada. Spetsiaalne taimer võimaldab teil puhastusaega hõlpsalt kontrollida ja tänu kompaktsele disainile ei võta toode palju ruumi. Lisaks on komplektis varuotsik ja ümbris.

Tervete ja valgete hammaste jaoks

Sonic hambahari töötab 24 000 vibratsiooniga minutis, et eemaldada tõhusalt prügi. Veelgi enam, Duponti harjased ulatuvad raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse, nii et võite olla kindel, et teie hambad on põhjalikult puhastatud. Lisaks on otsa tagaküljel rihmikud, mille abil saab keelt puhastada. Seago XFU SG-2102 abil saate nautida lumivalget naeratust.

Sisseehitatud taimer

Te ei pea enam hammaste pesemise ajal aega kontrollima – XFU SG-2102 teeb seda teie eest. Seago Sonicu hambahari on varustatud nutika taimeriga, mis tuletab teile meelde, et peate harjamisalasid vahetama iga 30 sekundi järel ja lülitub automaatselt välja 2 minuti pärast.

Kompaktne disain

Võtke teele kaasa hambahari. Seago XFU SG-2102 on kerge ja kompaktse disainiga, nii et transport ja ladustamine ei valmista teile probleeme. Asetate selle edukalt oma kosmeetikakotti. Lisaks on komplektis spetsiaalne ümbris, mida saad kasutada reisil olles või kinnitada seinale/peeglile hoidikuna.

Kestev

Seago Sonicu hambahari töötab AAA-patareiga ja tagab umbes 120 päeva kasutamist. See on valmistatud ABS- ja TPE-plastist ning käepide on alumiiniumist. Lisaks on see IPX7 veekindel, nii et saate seda kasutada kahjustuste pärast muretsemata.

2 töörežiimi

Seago XFU SG-2102 pakub 2 töörežiimi, et saaksite selle jõudlust kohandada. Režiim “Clean” puhastab hambad põhjalikult ja “Massage” režiim masseerib õrnalt igemeid. Vastava režiimi aktiveerimiseks vajutage toitenuppu.

Kaasas

  • sonic hambahari
  • tagavaraots
  • kaas
Tootja Seago
Mudel SFU SG-2102
Värv hall
Sagedus 24000 pööret minutis
Materjal ABS, TPE, alumiinium
Toiteallikas AAA patarei
Tööaeg OKEI. 120 päeva (kasutades hambaharja 2 korda päevas 2 minutit)
Kaal 40 g
Mõõtmed 16 x 16 x 194,5 mm
Veekindel IPX7

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles