Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Seago SG-987 sonic hambahari (must)

Seago SG-987 sonic hambahari (must)
Pole laos
  • 37.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.66 €
Kaubamärgid Seago
Kauba ID: 1457306
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Hambahari Seago Sonic SG-987

Kas soovite oma suuhügieeni eest veelgi paremini hoolt kanda? Seago SG-987 Sonic hambahari aitab teid! Tänu kõrgsageduslikule vibratsioonile ja spetsiaalselt disainitud otsikule puhastab seade hambaid põhjalikult ja eemaldab tõhusalt toidujäätmeid. Valige 3 saadaoleva režiimi hulgast ja nautige pikka aku kasutusaega. Hambahari on ka IPX7 veekindel ja mugav kasutada. Komplekti kuulub ka induktiivne alus mugavaks laadimiseks.

Võimas jõudlus

SG-987 sonic hambaharjaga saate oma hambaid pesta palju põhjalikumalt kui tavalise hambaharjaga. Seade on varustatud suure jõudlusega mootoriga, mis on võimeline tekitama vibratsiooni sagedusega kuni 31 000 lööki minutis. See tähendab, et see suudab põhjalikult puhastada isegi kõige raskemini ligipääsetavad suupiirkonnad. Eemaldab tõhusalt mustuse ja toidujäänused. Lisaks puhastavad kvaliteetsed harjased hambaid usaldusväärselt, emaili kahjustamata.

3 puhastusrežiimi

Hambahari on loodud vastama kasutajate erinevatele vajadustele. See võimaldab teil valida erinevate olukordade jaoks kolme režiimi vahel. Valge tagab põhjaliku puhastuse ja aitab hambaid valgendada. Clean on suurepärane valik igapäevaseks kasutamiseks mustusest ja toidujäätmetest vabanemiseks. Massaaž tagab igemete õrna massaaži. Valige enda jaoks parim seade ja nautige kaunist naeratust!

Lisafunktsioonid

Tänu hoolikalt läbimõeldud disainile pakub hambahari ületamatut mugavust. Ergonoomiline libisemiskindel käepide sobib ideaalselt teie kätte ja ei libise välja isegi siis, kui käed on märjad. Seade on ka IPX7 veekindel, nii et saate seda probleemideta kasutada vannis või duši all. Veelgi enam, vastupidav aku tagab SG-987 pika tööea ning selle probleemivaba induktiivne laadimine on võimalik tänu kaasasolevale laadimisalusele.

Kasti

  • Sonic hambahari
  • 3x harjapea
  • Laadija
  • USB-kaabel
Bränd Seago
Mudel SG-987
Värv Must
Vibratsiooni sagedus Kuni 31 000 lööki minutis
Veekindel IPX7
Töörežiimid Valge, puhas, massaaž

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles