Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Seago SG-972K sonic hambahari (must)

Seago SG-972K sonic hambahari (must)
Laos
  • 33.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.33 €
Kaubamärgid Seago
Kauba ID: 1457301
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Hambahari Seago Sonic SG-972K

Seago SG-972K sonic hambaharjal on ainulaadne stiilne disain ja kõrge jõudlus. See tekitab vibratsiooni kuni 40 000 lööki minutis, võimaldades teil oma hambaid uskumatult põhjalikult puhastada. See võimaldab valida 5 puhastusrežiimi vahel ja kestab kuni 30 päeva ühe laadimisega. Seade on ka IPX7 veekindel ja äärmiselt mugav kasutada. Seagoga rõõmustate kõiki kauni lumivalge naeratusega!

5 puhastusrežiimi

Kohandage oma hambahari vastavalt oma ootustele. SG-972K pakub kuni 5 erineva puhastusrežiimi vahel. Valgendamine aitab hambaid valgendada, et saaksite nautida lumivalget naeratust. Clean eemaldab tõhusalt mustuse, toidujäätmed, plekid ja hambakatu. Massaaži käigus masseeritakse igemeid ning lakk annab poleeriva efekti. Sensitive võimaldab õrnalt puhastada tundlikke hambaid.

Võimas jõudlus

Eemaldage tõhusalt praht, hambakatt ja toidujäägid. SG-972K on varustatud võimsa mootoriga, mis tagab vibratsioonisageduse kuni 40 000 lööki minutis. See tähendab, et see suudab põhjalikult ja tõhusalt puhastada ka need raskesti ligipääsetavad kohad, kuhu tavalised hambaharjad ei ulatu. Seagoga hoolitsete oma hammaste tervise ja hügieeni eest!

Väiksemate detailideni läbitöötatud

Pintsel avaldab muljet mitte ainult oma funktsionaalsusega, vaid ka stiilse disainiga. Elegantne must värv meeldib kindlasti paljudele kasutajatele. Seade on ka puudutamisel väga meeldiv ja sobib ideaalselt kätte, kuna on varustatud libisemisvastase käepidemega. Seade on ka IPX7 veekindel, nii et saate seda probleemideta kasutada duši all või vannis.

Vahetatavad kinnitused

Mis teeb Seago SG-972K veel nii tõhusaks? Spetsiaalselt disainitud nailonist harjastega harjad eemaldavad tõhusalt mustuse emaili kahjustamata. See muudab need ideaalseks tundlike hammastega inimestele. Need on ka antibakteriaalsed. Need sobivad ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks. Komplektist leiate ka 2 täiendavat varuotsikut.

Pikk tööaeg

Seadmel on sisseehitatud laetav aku, mis kestab täislaadimisel 30 päeva. Harja mugav laadimine toimub kaasasoleva USB-kaabli abil. Ühendage see lihtsalt laadijaga ja see laetakse täielikult umbes 4 tunniga. Te ei pea muretsema selle pärast, et unustate selle laadima. Kui aku on tühjenemise lähedal, näitab seda spetsiaalne indikaator.

Nutikas taimer

SG-972K-ga saate oma hambaid põhjalikult puhastada vaid 2 minutiga. Kuid te ei pea puhastusaega meeles pidama ja kontrollima. Seade on varustatud spetsiaalse nutika taimeriga, mis selle teie eest hoolitseb! Iga 30 sekundi järel tuletab lühike vibratsioonipaus meelde puhastusala vahetamist. Pärast 2-minutilist puhastamist lülitub SG-972K automaatselt välja. Sa ei pea muretsema!

Kasti

  • Sonic hambahari
  • Harjapead x3 (üks pea on juba hambaharjale paigaldatud)
  • Laadimiskaabel (USB)
Bränd Seago
Mudel SG-972K
Värv Must
Vibratsiooni sagedus Kuni 40 000 lööki minutis
Harjased Nailon
Töötunnid Kuni 30 päeva
Sisendpinge 5V
Sisendvõimsus 1,5 W
Laadimisaeg Umbes 4 tundi
aku tüüp Liitium
Töötemperatuur 0-50°C
Veekindel IPX7
Pintsli suurused 26,9x26,4x247 mm
Materjal ABS+TPE
Töörežiimid Valgendav, puhas, tundlik, poleerimine, massaaž

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles