Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Screenor 16380 tahvelarvuti ekraanikaitse Läbipaistev ekraanikaitse Samsung 1 tk

Screenor 16380 tahvelarvuti ekraanikaitse Läbipaistev ekraanikaitse Samsung 1 tk
Laos
  • 51.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17.33 €
Kaubamärgid SCREENOR
Kauba ID: 1758634
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Purunemiskindel Screenor Premium Tempered ekraanikaitseklaas annab teie Samsung Galaxy Tab A9+ 11" - tahvelarvutile parima võimaliku kaitse löökide, löökide ja kriimustuste eest. Premium Tempered ekraanikaitseklaas on valmistatud karastatud klaasist, mis on 11 korda kõvem kui tavaline klaas.

Ekraani kaitsekile on vastupidav ning paistab kulumisel ja rebenemisel silmapaistvalt hästi silma. Selle Screencoat pind aitab tõrjuda baktereid ja eemaldada plekke. Ekraan on endiselt meeldiv kasutada.

Kuna ekraani kaitsekile on valmistatud klaasist, võib tahvelarvuti ekraani kaitstes tugevamatest löökidest puruneda, kuid ka siis on klaasi lihtne ohutult eemaldada.

Pakett sisaldab ekraanikaitset, illustreeritud juhiseid lihtsaks edukaks paigaldamiseks, puhastuslappe ja positsioneerimiskleebist.

Screenor Premium Tempered ekraanikaitsed on valmistatud kvaliteetsetest Jaapani materjalidest. Screenor 16380. Ekraani kaitsekile tüüp: Läbipaistev ekraanikaitse, Maksimaalne ekraani suurus: 27,9 cm (11"), Materjal: karastatud klaas, kõvadus: 11H, Brändi ühilduvus: Samsung, Ühilduvus: Galaxy TAB A9+. Kogus pakis: 1 tk(t) )

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles