Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Screenor 16056 mobiiltelefoni ekraan / seljakaitse Läbipaistev ekraanikaitse Apple 1 tk

Screenor 16056 mobiiltelefoni ekraan / seljakaitse Läbipaistev ekraanikaitse Apple 1 tk
Laos
  • 44.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15 €
Kaubamärgid SCREENOR
Kauba ID: 1758552
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Screenor Full Cover ekraanikaitsmed oleme kasutanud erinevat liimimismeetodit kui tavalised Screenori karastatud ekraanikaitsed. Full Cover ekraanikaitse katab maksimaalselt ekraani ja on täielikult ekraani külge kleepuv. Full Cover ekraanikaitsel on külgedel must äär.



Purunemiskindel Screenor New Full Cover ekraani kaitseklaas annab teie Apple iPhone 15 Pro telefonile parima võimaliku kaitse löökide, põrutuste ja kriimustuste eest. NFC ekraani kaitseklaas on valmistatud karastatud klaasist, mis on 11 korda kõvem kui tavaline klaas. Ekraani kaitsekile on vastupidav ning paistab kulumisel ja rebenemisel silmapaistvalt hästi välja. Selle kate aitab eemaldada plekke.

Kuna ekraani kaitsekile on valmistatud klaasist, võib see ekraani kaitsmisel tugevamatest löökidest puruneda, kuid siis on seda lihtne ohutult eemaldada.

Pakett sisaldab ekraanikaitset, illustreeritud juhiseid lihtsaks edukaks paigaldamiseks ja puhastuslappe.

Screenor Uued Full Covered ekraanikaitsed on valmistatud kvaliteetsetest Jaapani materjalidest.

Screenor 16056. Brändi ühilduvus: Apple, Ühilduvus: IPhone 15 pro, Kaitseomadused: põrutuskindel, mustusekindel, kriimustuskindel, põrutuskindel. Materjal: karastatud klaas, toote värvus: läbipaistev. Kogus pakis: 1 tk

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles