Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

SBS TEERLIGHTBIKE jalgratta tuli Esivalgustus LED

SBS TEERLIGHTBIKE jalgratta tuli Esivalgustus LED
Laos
  • 38.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13 €
Kaubamärgid SBS
Kauba ID: 1877844
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
PÜSI TURVAVAKS ISEGI PIMEDAS

Reisige säästvalt ja ohutult: selle LED-tulega saate sõita jalgratta, tõukeratta ja Segwayga isegi vähese valgusega tingimustes. Sõitke õhtul kontorist koju ilma autode ja mootorrataste pärast muretsemata või nautige rattasporti isegi talvel, kui päevavalgust on vähe.

LED VALGUS

See lisaseade pakub kahte valge valguse režiimi. Esimene režiim tagab ühtlase valguse, mis on ideaalne eesoleva tee selgeks nägemiseks. Teine režiim pakub vilkuvat valgust, mis sobib ideaalselt spordiga tegelemiseks ja annab mööduvatele sõidukitele selgemalt oma kohalolekust märku. Prožektoril olev sisse-/väljalülitusnupp võimaldab valida oma vajadustele kõige paremini vastava valiku.

SILIKOONIST SULGE

Tagaküljel olev silikoonrihm on loodud nii, et see sobiks valgustiga kiiresti ja lihtsalt, võimaldades teil seda vastavalt vajadusele reguleerida. Lihtsalt keerake see ümber juhtraua ja keerake prožektor selle ümber, mis kinnitab selle kindlalt ratta külge.SBS TEERLIGHTBIKE. Tüüp: Esivalgustus, Toote värv: Must, Rihma materjal: Silikoon. Pirni tüüp: LED. Toiteallika tüüp: aku. Aku tüüp: CR2032, Aku pinge: 3 V. Pakendi laius: 90 mm, Pakendi sügavus: 23 mm, Pakendi kõrgus: 200 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles