Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sandisk Dual Drive Luxe 512GB hõbedane

Sandisk Dual Drive Luxe 512GB hõbedane
Laos
  • 59.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 20 €
Kaubamärgid SanDisk
Kauba ID: 1788805
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sellel C-tüüpi USB-mälupulgal on täielik kasutusiga, mitte täielik salvestusruum

Kas otsite salvestusruumi, mis töötab teie USB Type-C™ ja Type-A seadmetes? Täismetallist SanDisk Ultra® Dual Drive Luxe võimaldab faile hõlpsalt teisaldada C-tüüpi USB-nutitelefoni, tahvelarvutite ja Mac-arvutite ning A-tüüpi USB-arvutite vahel. Nüüd saate teha veelgi rohkem fotosid ja pääseda neile juurde kõigis oma seadmetes.

Täismetallist kaks-ühes välkmälu teie USB Type-C™ ja Type-A seadmetele
Pildistage C-tüüpi USB nutitelefoniga fotosid ja vajate neid arvutis? Saime su kätte. Tipptasemel SanDisk Ultra Dual Drive Luxe võimaldab teil faile sujuvalt teisaldada C-tüüpi USB-nutitelefoni, tahvelarvutite ja Mac-arvutite ning A-tüüpi USB-arvutite vahel.

C-tüüpi USB-mälupulk võib vabastada ruumi rohkemate fotode jaoks
USB-tüüpi C-nutitelefonis on ruum otsas? Ühendage lihtsalt SanDisk Ultra® Dual Drive Luxe USB-mälupulk ja teisaldage failid hõlpsalt seadmest välja, vabastades väärtuslikku ruumi. Kogu selle lisaruumiga saate teha rohkem reisifotosid, filme, muusikat, mänge ja kõike muud, mida soovite.

Automaatne varundamine on vaid pistikprogrammi kaugusel
Varundage SanDiski mälutsooni rakendusega automaatselt oma uusimad fotod, videod, muusika, dokumendid ja kontaktid. Võite olla kindel, et isegi kui te kunagi oma nutitelefoni kaotate, on teil kõige olulisemad mälestused.

Liigutage faile kiiresti selle C-tüüpi USB-mälupulgaga
Jätke seadmete vahel fotode meili saatmisega hüvasti. Kui failid on teie SanDisk Ultra® Dual Drive Luxe'is, võimaldab tipptasemel USB 3.1 Gen 1 jõudlus 150 MB/s lugemiskiirusega teil failid kiiresti arvutisse teisaldada.

Pööratav disain pistikute kaitsmiseks
Viska see oma kotti või taskusse. SanDisk Ultra® Dual Drive Luxe'il on stiilne pööratava disainiga metallkorpus, mis kaitseb ajamite pistikuid liikvel olles.

Haarake ja minge võtmehoidja auku
Kinnitage draiv võtmehoidja külge, et see oleks mugav ja turvaline. Nüüd on teil C-tüüpi USB-mälupulk alati käepärast, kui teil on vaja väljas viibides ruumi vabastada

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles