Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Samyang SYCAF45-NEX MILC Kinoobjektiiv must

  • 624.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 208.33 €
Kaubamärgid Samyang
Kauba ID: 1807572
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Samyang kuulutab välja uut objektiivide sarja, mis on optimeeritud videosisu loojatele vastavalt nende vajadustele. Uus V-AF-sari on maailma esimene videoloojatele mõeldud objektiiv, mis on loodud videosisu loomise mugavamaks muutmiseks. Selle uue V-AF sarja neljas objektiiv on V-AF 45 mm T1.9. Tutvuge uue V-AF-sarjaga, mis on kohandatud videotegemiseks.

Ühtne vormitegur – kompaktne ja kerge
V-AF suurendab ühilduvust kardaani ja droonidega, rakendades oma 5 erineva fookuskaugusega (ülilai kuni keskmise tele) ühtseid vormifaktoreid. Tänu kompaktsele suurusele 73 x 70 mm ja kergele kaalule alla 300 g, pole objektiivide vahetamisel vaja seadet uuesti seadistada.

LED-indikaator (tallilamp) – suurepärane kasutatavus
Esiküljel ja kinnitusindeksil asuv lamp aitab kasutajal pildistamise ajal kontrollida, kas video on salvestatud või mitte. See toetab videosisu loomist mugavamalt isegi väikeses ruumis ilma suure varustuseta.

Toetage 8K ja sama värvitooni
Uus V-AF-seeria toetab kuni 8K eraldusvõimet väikesel ja kergel kujul, mis sobib hästi kasutamiseks nii käeshoitavate kardaanide ja droonidega kui ka stuudiotes ja võtteplatsidel. Kõik uue V-AF-seeria objektiivid on sobitatud värvidega, et vältida nihkeid objektiivide vahetamisel, ja 9 avalaba võimaldavad loomuliku välimusega bokeh-efekti.

Kohandatud lüliti ja nupp
Sisaldab funktsiooni "Fookuse salvestamine" tavaliselt professionaalsetes kinoseadmetes ja kohandatud režiimi, mis lisab funktsiooni püsivara abil, mis pakub videospetsiifilisi funktsioone õpilastele ja amatöörkasutajatele, kes unistavad kinematograafidest.Samyang SYCAF45-NEX. Komponent: MILC, Objektiivi tüüp: Kinoobjektiiv, Lähim teravustamiskaugus: 0,35 m. Kaameramarkide ühilduvus: Sony, Objektiivi katte omadused: Ultra Multi-Coating (UMC). Toote värv: must. Läbimõõt: 7,22 cm, Filtri suurus: 5,8 cm, Pikkus: 72,1 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles