Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Samyang MF 85mm F1.4 Z MILC Must

  • 417.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 139.33 €
Kaubamärgid Samyang
Kauba ID: 1774910
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
MF 85mm F1.4 Z

Nüüd võite kohtuda Nikon Z Mount MF 85 mm F1.4-ga, mis on oma akvarellilaadse bokehi ja erksate värvide poolest ammu armastatud. Nautige oma fotograafiat pikka aega ka vähese valguse korral heledama korpuse ja heledama avaga.

Z Kinnitusobjektiiv kauni bokehi jaoks

MF 85mm F1.4 Z kokku 9 elemendiga 7 rühmas. H-ASP objektiiv minimeerib erinevaid aberratsioone ning maksimeerib pildikvaliteedi ja kontrasti keskelt nurka isegi laialt avatud ava kasutamisel. Rakendatud ultra-multikate tagab madala peegelduvuse ja suurepärase kontrasti ning võimaldab kõrget valguse läbilaskvust, minimeerides samal ajal helki ja kummitusefekte. Seda objektiivi peetakse optimaalseks objektiiviks kauni bokeh-efekti jaoks, millel on erakordne jõudlus laia avaga.

Kristallide eraldusvõime jaoks on kasutusele võetud spetsiaalsed optilised läätsed

H-ASP objektiivi kasutamine suure eraldusvõimega moonutuste ja erinevate aberratsioonide minimeerimiseks. Sähvatus- ja kummitusefekte kontrollib hästi ka Samyangi ülimultikattega tehnoloogia.

8 kõverat tera, mis annavad peaaegu ringikujulise ava

Ümmarguse kuju ja 8 kumera labaga avaga MF 85 mm F1.4 Z loob teie fotodele kauni bokeh-efektiga pehme meeleolu, eriti portree-, snap- ja linnavalgustuse võtetel, kus taust on fookusest väljas.

Manuaalne teleobjektiiv Z-kinnituse jaoks

MF 85 mm F1.4 Z loob uskumatuid, erksaid värve ja pehmeid meeldivaid fookusest väljas alasid, pakkudes tööriista, millest loomingulised fotograafid unistavad.

Ilmastikukindel disain kaitseks välismõjude eest

Ilmastikukindel katab isegi need väikesed ruumid, et kaitsta objektiivi tõhusalt tolmu ja vihma eest. See kaitsev disain võimaldab kasutajatel jäädvustada hetke õues igas keskkonnas, tagades pildistamise jätkamiseks vajaliku töökindluse.

Hele ava F1.4

MF 85 mm F1.4 Z on disainitud ereda F1.4 avaga ja sobib suurepäraselt vähese valgusega pildistamiseks, eriti portreede tegemiseks. Selle pehme bokeh ei tõmba tähelepanu põhiobjektilt.Samyang MF 85mm F1.4 Z. Komponent: MILC, Objektiivi struktuur (elemendid/rühmad): 9/7, Lähim teravustamiskaugus: 1,1 m. Kaameramarkide ühilduvus: Nikon, Maksimaalne suurendus: 0,09x, Objektiivi katte omadused: Ultra Multi-Coating (UMC). Toote värv: must. Läbimõõt: 7,8 cm, Filtri suurus: 7,2 cm, Pikkus: 102,7 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles