Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Samyang MF 85mm F1.4 MK2 MILC Must

  • 417.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 139.33 €
Kaubamärgid Samyang
Kauba ID: 1875419
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Nautige uuendatud MF 85mm F1.4 MK2 täiustatud kasutatavust ja tootekujundust. Samyangi 85 mm käsitsi teravustamisfunktsiooni on armastatud oma ekspressiivsete portreede pärast. Algse optilise kujunduse päranduseks on lisatud kliki eemaldamise funktsioon ja ilmastikukindel funktsioon, mis soodustavad teie elu hetkede jäädvustamisel kasutusmugavust.

Arenenud klassika
Uus klõpsamise eemaldamise funktsioon filmimiseks

Tänu erakordsele pildikvaliteedile ja väljendusrikastele omadustele on Samyang 85mm olnud selle valiku üks armastatumaid objektiive. Uus MF 85mm F1.4 MK2 pakub täiustatud kasutatavust koos klõpsu eemaldamise ja ilmastikukindlusega. Ümar bokeh ja silmapaistev optiline süsteem loovad teie lähedastest unustamatuid pilte. See sobib suurepäraselt tippkvaliteediga portreede ja piltide tegemiseks oma erksate värvide ja sujuva fookuskvaliteediga.

Eemaldage video filmimise funktsioonil klõps
Video salvestamisel on ülioluline objekti jäädvustamine sama heledusega isegi siis, kui muudate ava. Siin on uus funktsioon MF 85mm filmimiseks. Lülitage hõbedane rõngas valikust "Click" asendisse "Vaba", siis ei peatu teie ava nüüd igal aval, nagu seda teevad kinoobjektiivid. See "Declick" aitab teil heledust pidevalt ja sujuvalt reguleerida ning F-peatuste vahel on palju rohkem üksikasju.

Sujuv Bokeh portreede tegemiseks
Mis puutub "bokeh" jõudlusesse, siis selle 9 ümara avaga labad, mis aitavad teil saavutada suurepäraseid "bokeh" tulemusi. Objekti ja tausta vaheline ruum eraldatakse tõhusalt ja muudab objekti pilkupüüdvamaks. Selle 9 ava labad tagavad selgelt määratletud päikesetähed, kui ava on vähendatud.

Ekspressiivne pildikvaliteet
armastatud objektiivist

Uuel MF 85mm F1.4 MK2-l on kokku 9 elementi 7 rühmas. Samyang kasutab 1 hübriid-asfäärilist klaasi, et minimeerida sfäärilist ja moonutusaberratsiooni terava pildikvaliteedi tagamiseks. See jäädvustab objektide üksikasjalikud emotsioonid kõige kaunimal viisil.

Ilmastikukindlus ja uuendatud disain
Keskkonnakaitse tihendid asuvad objektiivi kinnitusalal, et vältida niiskuse ja/või vihmapiiskade imbumist. See funktsioon pakub täiendavat kaitsekihti, kui pildistate väljas ebasoodsate ilmastikutingimuste korral. Samuti on MF 14mm F2.8 MK2-l uus mikromustriline kummist teravustamisrõngas, mis vähendab saasteid ja suurendab haarduvust. Toote disaini uuendatakse uute komponentide ja fontidega, et anda edasi keerukat ja kaasaegset välimust. Samyang MF 85mm F1.4 MK2. Komponent: MILC, Objektiivi struktuur (elemendid/rühmad): 9/7, Lähim teravustamiskaugus: 1,1 m. Kaamera kaubamärkide ühilduvus: Sony, Objektiivi katte omadused: Ultra Multi-Coating (UMC), Objektiivi varjuk kuju: Kooniline objektiivivarjuk. Toote värv: must. Läbimõõt: 7,8 cm, Filtri suurus: 7,2 cm, Pikkus: 100,7 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles