Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Samyang MF 14mm F2.8 MK2 MILC Must

  • 466.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 155.66 €
Kaubamärgid Samyang
Kauba ID: 1774904
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
MF 14mm F2.8 MK2

Tutvuge armastatuima Samyangi 14 mm käsitsi teravustamise objektiiviga täiustatud kasutatavuses ja tootekujunduses! Täiendades tunnustatud originaalse 14 mm pildikvaliteeti, on lisatud fookuse lukustus ja klõpsu eemaldamise funktsioon, et toetada sõnavabadust teie sõrmeotstes.

Arenenud klassika

Uus ilmastikukindlus ja fookuse lukustusfunktsioon
Tuntud Samyangi lainurkseeria pärinud Samyang MF 14mm F2.8 MK2 on täiustatud kasutatavusega ülilainurkobjektiiv. See ei tööta fookuse lukustamise ja klõpsamise eemaldamise funktsiooniga koos ilmastikukindluse ja mikromustrilise kummirõngaga. See on ülilainurk-käsifookusega objektiiv, millel on suurepärane teravus isegi maksimaalse ava juures. 115,7˚ lai vaatenurk sobib maastike, interjööride jms pildistamiseks ning objektiivivarjuk blokeerib tõhusalt soovimatu valguse, et saaksite vabalt pildistada.

Fookuse lukustamine ja klõpsamise tühistamine

Uue MF 14mm F2.8 MK2 kaks täiesti uut funktsiooni on "Focus Lock" ja "Declick". Nüüd saate fookuse lukustada, mis suurendab astrofotograafia ja aeglustatud fotograafia töökindlust. Lisaks võimaldab 'de-click' funktsioon ava peent ja sujuvat reguleerimist ilma klõpsamiseta. Lülitage hõbedane rõngas valikust "Click" asendisse "Vaba", siis ei peatu teie ava nüüd kinoobjektiividena igal aval.

Loominguline väljendus ülilaia vaatenurgaga (115,7˚)

Minimaalne teravustamiskaugus 0,28 m (0,92 jalga) ja 115,7˚ vaatenurk võimaldab kasutajatel luua kompositsioone, mis rõhutavad perspektiivi ja on ainulaadsed lainurkobjektiividele.

Tuntud pildikvaliteet

MF 14mm F2.8 MK2-l on kokku 14 elementi 10 rühmas. 3 suure murdumisvõimega läätse, 1 hübriid-asfäärilist objektiivi, 1 asfäärilist objektiivi ja 2 eriti madala moonutusega objektiivi. Spetsiaalsed läätsed reguleerivad valguse teekonda selge ja elava pildi saamiseks ning korrigeerivad ka kromaatilist aberratsiooni.

Kaunid tähetuled 9 avaga

9 avalaba loovad 18 kiirgusega lainurkpiltidel vapustava tähevalguse efekti. See köidab vaatajate silmi veel ühe dramaatiliste elementidega teie öiste fotograafide jaoks. Samuti aitab 9 ümardatud bokeh saavutada suurepäraseid bokeh-tulemusi.

Ilmastikukindlus ja uuendatud disain

Keskkonnakaitse tihendid asuvad objektiivi kinnitusalal, et vältida niiskuse ja/või vihmapiiskade imbumist. See funktsioon pakub täiendavat kaitsekihti, kui pildistate väljas ebasoodsate ilmastikutingimuste korral. Mudelil MF 14mm F2.8 MK2 on uus mikromustriline kummist teravustamisrõngas, mis vähendab saastumist ja suurendab haarduvust. Kiirema reguleerimise toetamiseks on nüüd muudetud ka teravustamisrõnga pöördenurka. Toote disaini uuendatakse uute komponentide ja fontidega, et anda edasi keerukat ja kaasaegset välimust. Samyang MF 14mm F2.8 MK2. Komponent: MILC, Objektiivi struktuur (elemendid/rühmad): 14/10, Lähim teravustamiskaugus: 0,28 m. Kaameramarkide ühilduvus: Sony, Maksimaalne suurendus: 0,08x, Objektiivi katte omadused: Ultra Multi-Coating (UMC). Toote värv: must. Läbimõõt: 8,7 cm, Pikkus: 122,1 mm, kaal: 708 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles