Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Samyang AF 75mm F1.8 FE MILC Must

Samyang AF 75mm F1.8 FE MILC Must
Pole laos
  • 427.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 142.66 €
Kaubamärgid Samyang
Kauba ID: 1774914
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
AF 75mm F1.8 FE

See objektiiv on väike ja kerge kaasaskandmiseks kõikjal ja igal ajal ning sellel on selge eraldusvõime, mis suudab jäädvustada igapäevaelu ja inimeste ilu. Vaatenurk ja pildistamiskaugus on loomulikud, mistõttu on see ideaalne igapäevaelu jäädvustamiseks. Tänu suurele avale, F1.8 ja suurepärasele optilisele süsteemile on bokeh ilus, ümmargune ja taust on rahulik, tuues objekti rohkem esile. Kogege vaikset ja täpset automaatse teravustamise süsteemi video salvestamiseks ja uut kohandatud lülitit kohandatud režiimide jaoks.

Pisikesed, kuid ABSOLUUTSED PORTREED

Portreede ja igapäevaseks pildistamiseks optimeeritud AF 75 mm F1.8 FE on kompaktne, kerge, kuid samas suurepärase jõudluse ja mitmekülgsusega. See on vaid 230 g, seega sobib see suurepäraselt erinevatel teemadel pildistamiseks igal ajal ja igal pool. Optiline süsteem on läbimõeldult disainitud Samyangi originaalse optilise tehnoloogiaga, pakkudes suurepärase eraldusvõime pildi nurgast nurka ümbritsevale pildile. Eelkõige annab F1.8 suur diameeter suurt ja ilusat bokeh’d, bokeh on puhtam ja tausta hägusus on rahulikum, korrigeerides erinevaid aberratsioone ja kujundades optimaalse optilise tee. Tänu uuele sammumootorile (STM) on teravustamise jõudlus vaikne ja täpne, võimaldades jäädvustada loomulikumaid portreesid. Lisaks on siin uus kohandatud lüliti! Saate lülituda ava juhtimisrežiimile vastavalt režiimidele 1 ja 2 ning tulevaste tulevaravärskendustega saate valida rohkem erinevaid võtterežiime. Kogege Samyangi järgmise põlvkonna objektiivi uue vaatenurgaga.

Innovatsioon suuruses

AF 75 mm F1.8 FE kaalub vaid 230 g ja kõrgus 69 mm, seega on seda lihtne kaasas kanda ja see sobib ideaalselt kompaktse peeglita kaameraga. Nautige selget pildikvaliteeti kompaktse teleobjektiiviga, mida saab kasutada igal ajal ja igal pool.

75 mm prime objektiiv

Pärast kaugusmõõtjalt peegelkaamerale ja peeglita süsteemile üleminekut sünnib unustatud 75 mm vaatenurk nüüd uuesti täiskaader AF-objektiivina! Võtke oma igapäevaelu legendaarse 75 mm vaatenurgaga, mis jäädvustab nii loo kui ka tegelase.

Parimad väikese teravusteravusega portreed

Objekt ja taust on tõhusalt eraldatud, luues muljetavaldava sügavustunde, kui suur ümar bokeh, rahulik tausta hägustumine ja kõrge kontrastsus saavutavad optimaalse tasakaalu. Samyangi originaalne optiline disain tagab ainulaadse teravussügavuse isegi sarnase vaatenurga ja ava korral. Jäädvustage oma kaunist igapäevaelu muljetavaldavamalt.

Suur, ümmargune, ilus bokeh

Ainult valgusteed hoolikalt kavandades ja simuleerides saate lõpule viia suure ja kauni bokeh-vormingu, mida mobiiltelefon ei suuda jäädvustada. Loodame, et kogete parimat bokeh’d, mis on kaunilt kujundatud pärast aastaid kestnud kuju, värvi, ääriste ja minimeeritud kromaatilise aberratsiooni uurimist.

Väike, kuid hämmastav optiline süsteem

Samyangi originaaltehnoloogia pani kõik kokku 10 objektiivi 9 rühma. Kromaatilise aberratsiooni tõhusaks kontrollimiseks kasutatakse kolme akromaadiga eriti madala dispersiooniga läätse (ED) ning väikese mõõtme Ø65 x 69 mm saavutamiseks kasutatakse suurepärase murdumisnäitajaga suure murdumisnäitajaga läätsi (HR). Lisaks rakendatakse UMC-katet, et minimeerida tarbetuid sisepeegeldusi, mille tulemuseks on kõrge kontrastsus ja teravad pildid.

Täiustatud automaatse teravustamise süsteem

Nüüd peab automaatne teravustamine arvestama mitte ainult sellega, kui täpsemalt ja kiiremini see pilte teeb, vaid ka seda, kui vaikne ja sujuv see on. Tänu äsja uuritud ja välja töötatud STM-ile (Stepping Motor) saab suuremat ja raskemat fookusobjektiivi rühma juhtida vaiksemalt ja täpsemalt, tagades suurepärase pildikvaliteedi fotodel ja videotes.Samyang AF 75mm F1.8 FE. Komponent: MILC, Objektiivi struktuur (elemendid/rühmad): 10/9, Lähim teravustamiskaugus: 0,69 m. Kaameramarkide ühilduvus: Sony, Maksimaalne suurendus: 0,13x, Objektiivi katte omadused: Ultra Multi-Coating (UMC). Toote värv: must. Läbimõõt: 6,5 cm, Filtri suurus: 5,8 cm, Pikkus: 69 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles