Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Samyang AF 35mm F2.8 FE MILC

  • 349.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 116.66 €
Kaubamärgid Samyang
Kauba ID: 1774912
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
- AF süsteem
- Asfääriline objektiiv
- Samyang Optics Ultra Multi Coating (UMC).
- Ringikujuline ava 7 labaga

Pisike aga vägev

Vägeva jõudlusega pisike objektiiv Samyang AF 35mm F2.8 FE sobib ideaalselt nii igapäevaseks pildistamiseks kui ka reisifotograafiaks. See uus kompaktne ja kerge objektiiv koos olemasolevate AF 14mm F2.8 FE ja AF 50mm F1.4 FE objektiividega laiendab nüüd Samyangi autofookusega objektiivide valikut kolmele.

AF 35 mm F2.8 FE kaalub vaid 85 g ja on 3,3 cm pikk, ilma kapoti ja tagakaaneta. Tänu Samyangi erakordsele optilisele tehnoloogiale on selle kompaktne suurus täis funktsioone silmapaistva pildikvaliteedi tagamiseks. Seitse elementi kuues rühmas, kaks asfäärilist objektiivi ja üks suure murdumisvõimega lääts ning Ultra Multi Coating, mis minimeerib aberratsiooni ja tarbetut valguse hajumist, tagab objektiivi kõrge eraldusvõime pildi keskelt nurkadesse.

Ideaalne partner igapäevafotograafidele

See uus objektiiv on spetsiaalselt loodud töötama koos Sony E-kinnitusega täiskaadri peeglita kaameratega. Täiskaadersensorite puhul meenutab fookuskaugus kõige enam inimsilma. Sony alfa 6000 ja 5000 seeria kasutajatele mõeldud APS-C tüüpide puhul on objektiiv võrdne ligikaudu 52 mm-ga, mis on ka fotograafide seas üks populaarsemaid fookuskaugusi.

Kaasaskantavus koos võimsa jõudlusega ja 35 mm fookuskaugusega muudab selle objektiivi parimaks valikuks igapäevafotograafidele, kes soovivad jäädvustada iga mälestuse kvaliteetse pildina. Automaatne teravustamine on kiire ja täpne ning sobib ideaalselt välisündmuste, nagu matkamine, spordiüritused ja maastikufotograafia, jäädvustamiseks. Selle minimaalne teravustamiskaugus on 0,35 m ning see sobib ideaalselt tänava-, portree- ja lähifookusega pildistamiseks. Samyang AF 35mm F2.8 FE. Komponent: MILC, Objektiivi struktuur (elemendid/rühmad): 7/6, Lähim teravustamiskaugus: 0,35 m. Kaameramarkide ühilduvus: Sony, Maksimaalne suurendus: 0,12x, Objektiivi katte omadused: Ultra Multi-Coating (UMC). Läbimõõt: 6,18 cm, Filtri suurus: 4,9 cm, Pikkus: 33 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles