Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Samyang AF 35mm F1.8 FE MILC Must

Samyang AF 35mm F1.8 FE MILC Must
Pole laos
  • 427.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 142.66 €
Kaubamärgid Samyang
Kauba ID: 1774906
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Tutvuge uue AF 35mm F1.8 FE-ga! See on uusim täiendus armastatud Tiny Series objektiivide valikusse, millel on kompaktne suurus, kerge ja ere F1.8 suur ava. See põhiobjektiiv pakub mobiilsust ja mugavust mitmesuguste objektide jäädvustamiseks alates igapäevastest hetktõmmistest (sise- ja välistingimustes), toidufotograafiast, linnavaadetest, maastikest ja muust.

Pisike, kuid kõikehõlmav
See kerge F1.8 objektiiv on loodud spetsiaalselt kolmele peamisele sihtmärgile: tänavafotograafidele, videologijatele ja Instagrammi kasutajatele, kes otsivad kvaliteetset väljundiga kompaktset objektiivi. Uus objektiiv pakub suurepärast nurgast nurka pildikvaliteeti maksimaalse F1,8 avaga ning selle vaikne autofookus ja visa jälgimisvõime teevad sellest suurepärase valiku nii fotode kui ka videote jäädvustamiseks.

Suur F1,8 ava kõige armastatumaks 35 mm fookuskauguseks
35 mm on üks kõigi aegade armastatumaid fookuskaugusi oma mitmekülgsuse poolest siseruumidest maastike ja isegi portreedeni. See raamib tausta ja objekti ideaalselt piisavalt laia vaatenurgaga. Samuti leiab suur F1.8 ideaalse tasakaalu kaasaskantavuse ja pildikvaliteedi vahel. Lai ava laseb sisse rohkem valgust, luues terava ja kõrge eraldusvõimega pildi kiire säriajaga, et jäädvustada iga hetk.

Täiskaadri jõudlus ülikompaktses suuruses ja kerges kaalus
Kaal vaid 210 g/7,4 untsi, läbimõõt 65 mm/2,55 tolli ja pikkus 63,5 mm/2,5 tolli; see uus objektiiv seab Samyang Tiny Series objektiivina kaasaskantavusele uue standardi. See toetab täiskaadrilisi peegelkaameraid Sony E kinnitusega, millel on suurepärane pildikvaliteet kogu pildi nurgast nurgani. See on ideaalne objektiiv tänavafotograafidele, vlogijatele ja Instagrammi kasutajatele, kes ootavad kaasaskantavalt objektiivilt kõrge eraldusvõimega pilti. Selle optiline konstruktsioon sisaldab asfäärilist elementi, mis summutab aberratsiooni ja tagab kõrge eraldusvõime kogu pildikaadri ulatuses.

Võimaldab ilusat bokeh 9-ringikujuliste teradega
9-labaline ümmargune ava tagab hämmastavalt kauni ja pehme bokeh-efekti.

Kohandatud lülitiga mitmekülgne juhtimine ja käsitsemine laia valiku pildistamiseks
Kohandatud lülitiga on pildistamine ja kasutamine intuitiivsem ja lihtsam. Saate lülitist hõlpsasti valida erinevaid funktsioone, nagu ava reguleerimise režiim või MF režiim, ja nautida oma isiklikele eelistustele vastavat võtterežiimi. Tulevikus lisatakse püsivara värskenduste kaudu rohkem funktsioone.

Kiire, vaikne ja täpne automaatne teravustamine koos suurepärase jälgimisega nii videote kui ka piltide jaoks
Nüüd peab automaatne teravustamine arvestama mitte ainult sellega, kui täpsemalt ja kiiremini see pilte teeb, vaid ka seda, kui vaikne ja sujuv see on. Tänu äsja uuritud ja väljatöötatud Linear STM-ile (sammumootorile) saab suuremat ja raskemat fookusobjektiivi rühma juhtida vaiksemalt ja täpsemalt, pakkudes fotodel ja videotes suurepärast pildikvaliteeti.

Ilmastikukindel kaitse välismõjude eest
Sellel uuel Tiny-seeria objektiivil, AF 35 mm F1.8 FE, on nelja koha ilmastikukindlus, mis kaitseb kerge tolmu, vihma ja lume eest ning võimaldab jäädvustada suurepäraseid pilte vähem kui täiuslikes tingimustes. Samyang AF 35 mm F1.8 FE . Komponent: MILC, Objektiivi struktuur (elemendid/rühmad): 10/8, Lähim teravustamiskaugus: 0,29 m. Kaameramarkide ühilduvus: Sony, Maksimaalne suurendus: 0,17x, Objektiivi katte omadused: Ultra Multi-Coating (UMC). Toote värv: Must, Kinnitustüüp: Tääk. Läbimõõt: 6,5 cm, Filtri suurus: 5,8 cm, Pikkus: 63,5 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles