Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Samyang AF 24-70mm F2.8 FE MILC Standard suumobjektiiv Must

  • 935.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 312 €
Kaubamärgid Samyang
Kauba ID: 1767633
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Esimene Samyangi suumobjektiiv
Varustatud video erialaga
A Mitmekülgne
Kõik-ühes suum

Samyang AF 24-70mm F2.8 FE on Samyangi esimene automaatse teravustamise standardsuumobjektiiv, mis on varustatud erinevate videopildistamiseks optimeeritud funktsioonidega, mis erinevad teistest tavalistest suumobjektiividest. Eelkõige on sellel parfookusfunktsioon, fookuse asend ei muutu isegi sisse- või väljasuumimisel, seega vastab see erinevatel eesmärkidel nii fotode kui ka videote pildistamise vajadustele. 17 elemendi hulgas kasutasime 9 spetsiaalset klaasi ja tünni jaoks on kasutatud esmaklassilist materjali. Sellel on ilmastikukindel 7 erinevat kohta, et kaitsta objektiivi kerge vihma või tolmu eest. Samuti kasutame Linear STM mootorit kiireks ja täpseks iseteravustamiseks, et reageerida rajapildistamisele silmatuvastuse ja näotuvastusega.

Mitmekülgne kõik-ühes suum

Tutvuge Samyangi esimese kõik-ühes suumobjektiiviga AF 24–70 mm F2.8 FE, mis tähistab 50. aasta möödumist selle loomisest! AF 24–70 mm F2.8 FE-l on mitu videopildistamiseks optimeeritud funktsiooni, et tabada tõhusalt nende kasutajate trendimuutusi, kes vajavad paindlikkust mitte ainult pildistamisel, vaid ka videopildistamisel. Lisaks suumobjektiivile, mis kajastab tarbijate vajadusi videopildistamise ja videole spetsialiseerunud funktsioonide järele, võimaldavad Samyangi eksklusiivsed tarvikud kasutajatel selle uue Samyangi suumobjektiiviga veelgi nautida olemasolevate professionaalsete kinoobjektiivide funktsioone.

Miks Samyang AF 24–70 mm F2.8 FE on kõik-ühes suumobjektiiv?

1. Optimeeritud funktsioonid mitte ainult silmapaistvate piltide jaoks, vaid ka video salvestamiseks
2. Standardne suumi vaatenurk lainurgast kuni lühikese telefotoni
3. Hele maksimaalne ava F2,8 kogu suumivahemikus
4. Ilmastikukindel disain ja kohandatud lüliti, võttes arvesse kasutaja pildistamiskeskkonda ja mugavust

Stabiilset videosalvestust pakkuv suumobjektiiv
AF 24–70 mm F2.8 FE objektiiv on optimeeritud video salvestamiseks. Professionaalses videosalvestuskeskkonnas, mis kasutab jälgimisfookust, pakub see parfookusfunktsiooni, mis säilitab sisse- ja väljasuumimisel fookuse objektil. Õmblusteta teravustamise juhtrõngas, mis kasutab lineaarset MF-i, mis võimaldab fookust lineaarselt muuta vastuseks teravustamisrõnga pöörlemisele, võimaldab intuitiivsemat ja täpsemat fookuse jälgimise juhtimist võrreldes teiste elektrooniliste fookuse juhtrõngastega. Lisaks juhitakse automaatse teravustamise režiimis videot filmides teravustamiskiirust sujuvalt, see objektiiv tagab väga stabiilse video, mille puhul fookuse kõikumine väheneb.

Kohandatud kinokomplekt
Rohkem professionaalset videovõtet
Samyangi kinokomplekt, mis koosneb teravustamiskäigust, jälgimisfookusest ja statiivi kinnitusest, võimaldab teil teha professionaalseid videoid. Selle kinokomplektiga saate hõlpsasti vahetada võttesüsteemi, nagu objektiiv või järelfookus, nii säästate teie aega pildistamiseks mõeldud süsteemide vahetamiseks.
See komplekt on disainitud, arvestades kasutaja pildistamiskeskkonda, seega on manööverdusvõime väga hea. Näiteks ridva kasutamiseks on tavaliselt vaja lisatarvikut, kuid Samyangi kinokomplekti olemasolul pole tohutut tarvikut, nagu puur, vaja. Naudi Samyang Cine Kitiga korraga videovõtte põhielemente!

Suurepärane eraldusvõime
Kõik pildi alad
See suumobjektiiv pakub 24–70 mm (lainurk kuni lühitelefoto) vaatenurka ja eredat maksimaalset ava F2,8 kogu suumivahemiku ulatuses, nagu täiskaaderkaamera kasutajad tavaliselt kasutavad, nii et seda saab kasutada erinevate fotode jaoks, nagu maastikud, portreed ja pildid. Eelkõige saavutatakse optimaalne eraldusvõime 17 elemendi optilise disainiga 14 rühmas (2 ASP, 1 H-ASP, 3 HR ja 3 ED).
Tehke kvaliteetseid pilte suurepärase eraldusvõimega pildi kõigis piirkondades

Muljetavaldav taustahägu ja Bokeh koos ereda F2.8 avaga
AF 24-70 F2.8 FE ere ava pakub kaunilt hägust tausta. Objekt ja taust eraldatakse tõhusalt väikese teravussügavusega, luues muljetavaldavaid pilte, mis objekti esile tõstavad. 9 labaga ümmargune ava annab loomuliku väljanägemisega bokeh-efekti ja kauni tähesära efekti.

Lühike minimaalne teravustamiskaugus
Minimaalne teravustamiskaugus on vaid 0,35 m (1,15 jalga), seega on võimalik luua ainulaadset perspektiivi objekti lähedal. Selle abil on lihtsam teha erinevaid pilte, näiteks toitu laual või portreed, millel on liialdatud omadused.

Täiustatud kiire ja vaikne automaatne teravustamine
piltide ja filmide jaoks

Nüüd peab automaatne teravustamine arvestama mitte ainult sellega, kui täpsemalt ja kiiremini see pilte teeb, vaid ka seda, kui vaikne ja sujuv see on. AF 24-70mm F2.8 FE-l on uusim STM (Stepping Motor), suuremat ja raskemat fookusobjektiivi rühma saab juhtida vaiksemalt ja täpsemalt, tagades suurepärase pildikvaliteedi nii fotodel kui ka videotes.

Kohandatud Lülitu
Määra mitu funktsiooni
Kohandatud lülitiga on pildistamine ja kasutamine intuitiivsem ja lihtsam. Saate hõlpsasti valida lülitist erinevaid funktsioone, nagu ava reguleerimise režiim või MF režiim, ja nautida võtterežiimi, mis sobib teie isiklike eelistustega.Samyang AF 24-70mm F2.8 FE. Komponent: MILC, Objektiivi struktuur (elemendid/rühmad): 17/14, Objektiivi tüüp: Standardne suumobjektiiv. Kaameramarkide ühilduvus: Sony, Maksimaalne suurendus: 0,27x, Objektiivi katte omadused: Ultra Multi-Coating (UMC). Toote värv: must. Läbimõõt: 8,8 cm, Filtri suurus: 8,2 cm, Pikkus: 128,5 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles