Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Samyang AF 18mm F2.8 FE MILC laiobjektiiv must

Samyang AF 18mm F2.8 FE MILC laiobjektiiv must
Laos
  • 427.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 142.66 €
Kaubamärgid Samyang
Kauba ID: 1774913
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
AF 18mm F2.8 FE

Ülikompaktne objektiiv kaalub vaid 145 g ja täiskaadri laia vaateväljaga 100˚. Objektiivi 9-st klaaselemendist 8 on spetsiaalsed ning lineaarne STM-mootor tagab kiire ja täpse automaatse teravustamise. Iga unustamatu hetk saab jäädvustada erakordse kvaliteediga. Avardage ja süvendage oma fotomaailma AF 18mm F2.8 FE-ga – uuendusliku lainurk-AF-objektiiviga, mis pakub uusi võimalusi.

Pisike, kuid ülilai

Hingematvalt kerge ülilaia vaatenurgaga, uus standard lainurk-automaatse teravustamise objektiivides
Pisike, kuid jõudluses hämmastav. AF 18mm F2.8 FE on esimene ülilainurkobjektiiv Tiny seeriast. Selle uskumatult kerge (145 g), ülilai vaatenurk (100˚), hõlpsasti ühes käes hoitav, suur jõudlus ja tähelepanuväärne disain muudavad selle objektiivi ideaalseks peeglita kaamerate jaoks ja pakuvad kasutajatele võrreldamatut rahulolu.

Väike ülikerge objektiiv

Kaalusega 145 g (ilma varjundi ja korgita) on see kõige kergem ja kompaktsem objektiiv praeguses AF 18 mm lainurksegmendis. Ilma raske objektiivita, mis teid koormaks, saate vaevata pildistada iga väärtuslikku hetke.

8 spetsiaalse elemendiga privaatne objektiiv

Põhiobjektiiv, mis sisaldab 8 spetsiaalset elementi 9-st (3 asfäärilist, 2 suure murdumisvõimega, 3 madala dispersiooniga), tähendab kõrget teravuse taset, madala kromaatilise aberratsiooni ja minimaalsete moonutustega suurepäraseid maastikupilte, sisevõtteid ja reisifotosid. , ja astrofotograafia...kõik kõrglahutusega, selgete värvidega, mis võimaldavad kauni viimistluse igale fotole.

Kasutab lineaarset samm-mootorit

Objektiiv tagab kiire ja stabiilse automaatse teravustamise, kasutades lineaarset samm-mootorit. Täiustatud Samyang AF muudab iga hetke kunstiteoseks, mida saate kogeda.

Lainurkobjektiiv sügavusega

AF 18mm F2.8 FE täiskaader 100˚ vaatenurgaga saate jäädvustada laiaulatuslikke vaateid ühe suurepärase võttega. Selle võime näidata laia sügavust ja perspektiivi võimaldab igal fotograafil näidata oma loomingulist külge.

Ülim reisikaaslane

Minimaalse suuruse, laia vaatenurga ja hämmastava eraldusvõimega saavad reisijad jäädvustada iga maagilise puhkusehetke. Objektiiv ühendab Samyangile iseloomuliku täpsustuse ja värviedastuse – kõik ühes kerges objektiivis, mis on mõeldud reisimiseks.

Mitmeotstarbeline objektiiv igaks juhuks

Ükskõik, kas soovite jäädvustada looduse suurepärasust stabiliseeritud filmimiseks mõeldud gimbali või isegi drooniga, AF 18mm F2.8 FE on ideaalne kompaktobjektiiv, mis rahuldab kõik teie pildistamisvajadused. Samyang AF 18mm F2.8 FE. Komponent: MILC, Objektiivi struktuur (elemendid/rühmad): 9/8, Objektiivi tüüp: Laiobjektiiv. Kaameramarkide ühilduvus: Sony, Maksimaalne suurendus: 0,09x, Objektiivi katte omadused: Ultra Multi-Coating (UMC). Toote värv: must. Läbimõõt: 6,35 cm, Filtri suurus: 5,8 cm, Pikkus: 60,5 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles