Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Samyang AF 14mm F2.8 EF MILC laiobjektiiv Must

  • 811.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 270.66 €
Kaubamärgid Samyang
Kauba ID: 1774903
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
AF 14mm F2.8 EF

Samyang, esmaklassilised lainurkobjektiivide tootjad, töötas välja oma esimese automaatse teravustamise objektiivi Canoni kinnitustele. See on ülilainurkobjektiiv, mis pildistab täiskaadrid, pakkudes kõrget eraldusvõimet pildi keskelt nurkadesse ja seda kõike kerges pakendis. Kogege Samyangi automaatse teravustamise objektiivi maailmatasemel kvaliteeti.

ÜLEMAAILMA

Esimese Canoni AF-objektiivina on AF 14mm F2.8 EF-objektiiv välja töötatud Samyang Opticsi ülemaailmselt tuntud lainurktehnoloogia abil. Sellel on 10 rühma ja 15 elementi, millel on 7 erielementi, sealhulgas 2 asfäärilist läätse, 4 kõrge murdumisnäitajaga objektiivi ja 1 eriti madala dispersiooniga objektiivi element, mis pakub kompaktset disaini ja püsivalt kristallselget pildikvaliteeti laiema vaatenurgaga 116,6°. minimeeritud moonutused ja aberratsioonid tänu selle võrratule jõudlusele, mille on välja töötanud lainurktehnoloogia jõuallikas Samyang Optics.

※ Objektiivi aberratsiooni korrigeerimise funktsiooni seadistamine Canoni kaameratele.

Samyang AF 14mm F2.8 EF objektiivi jõudluse maksimeerimiseks keelake oma Canoni kaameral funktsioon Objektiivi aberratsiooni korrigeerimine. * Objektiivi aberratsiooni korrigeerimise funktsiooni "Perifeerse valgustuse korrigeerimine", "Kromaatilise aberratsiooni korrigeerimine", "Difraktsiooni korrigeerimine" ja "Moonutuste korrigeerimine" ei toetata.

Ühilduvate kaamerate loend (klõpsake)

- 2017. aasta novembri seisuga on Samyang Optics sisetestimise kaudu kinnitanud, et järgmised kaameramudelid töötavad AF 14mm F2.8 EF-objektiiviga. Mõned kaamera funktsioonid ei pruugi siiski täielikult töötada.
- Peeglita kaamerate puhul on kõik kaamera funktsioonid täielikult töökorras ainult siis, kui on paigaldatud ametlik Canoni kinnitusadapter “EF=EOS M”.

116,6° ülilainurk

Ülilainurk võimaldab jäädvustada loomingulist ruumi kaugemale sellest, mis silmale paistab, ja kujutada laiendatud mõõtmetaju.

Kristallselge eraldusvõime

Pildistage uskumatu teravuse ja täpsusega Samyangi maailmatasemel optilise tehnoloogiaga.

Lühike MOD

Vaid 0,35 m minimaalse fookuskaugusega on võimalik jäädvustada erksamaid lähivõtteid portreedest, lemmikloomadest, toidust, siseruumidest jne.

Kiire, täpne ja vaikne autofookus

Samyangi täiustatud tehnoloogia pakub väga kiiret, täpset ja vaikset automaatteravustamist.

Ilmastiku tihendamine

Stabiilsema pildistamise ja pikema eluea tagamiseks pakub see objektiivile maksimaalset kaitset.

Ilus tähesaade 7 ava teraga

Sellel on 7 ümarat tera, mis lisab teie piltidele kunstilist hõngu ja loob pehme mõõtme tunde uskumatu tähesaadete ja bokeh-efektiga, mis sobib ideaalselt fookusest väljas portreede ja öiste linnamaastike jaoks. Samyang AF 14mm F2.8 EF. Komponent: MILC, Objektiivi struktuur (elemendid/rühmad): 15/10, Objektiivi tüüp: Laiobjektiiv. Kaameramarkide ühilduvus: Canon, Maksimaalne suurendus: 0,15x, Objektiivi katte omadused: Ultra Multi-Coating (UMC). Toote värv: must. Läbimõõt: 9,05 cm, Pikkus: 95,6 mm, kaal: 536 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles