Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Samsungi 65 W toiteadapter Trio must

Samsungi 65 W toiteadapter Trio must
Laos
  • 50.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17 €
Kaubamärgid Samsung
Kauba ID: 1453240
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Laadige kolm seadet – kõik korraga!

Kogege kolme pordiga laadija võimsust ja mitmekülgsust.

65 W Power Adapter Trio ühendatakse seinakontakti, et laadida samaaegselt nutitelefoni, tahvelarvutit ja Galaxy Buds2.65 W Power Adapter Trio ühendatakse seinakontakti, et laadida samaaegselt nutitelefoni, tahvelarvutit ja Galaxy Buds2.

*Laadimiskaabel ei kuulu komplekti.

Otsige kiiret laadimist – kiiruse, stabiilsuse ja võimsusega

Kiire, turvaline ja stabiilne. Ärge leppige vähemaga – nautige ülikiiret laadimist laia valiku tehniliste asjade jaoks.

Tagaküljel on lähivõte laadijatest, millel on kolm porti: kaks USB C-porti, millest ühe all on kiri Max 65W ja teisel on kiri Max 25W ning üks USB A-port kirjaga Max 15W. Adapterist vasakul ja paremal on suure sinise ja rohelise kirjaga sõnad Max 65W.Tagaküljel on lähivõte laadijatest, millel on kolm porti: kaks USB C-porti, millest ühe all on kiri Max 65W ja teisel on kiri Max 25W ning üks USB A-port kirjaga Max 15W. Adapterist vasakul ja paremal on suure sinise ja rohelise kirjaga sõnad Max 65W.

*Laadimiskaabel ei ole kaasas.**Ühe ja mitme seadme toiteväljundid erinevad järgmiselt: kuni 65 W ühe seadme laadimisel PD 3.0 ja SFC (ülikiire laadimise) 2.0 tingimustes USB-C abil. Kuni 25 W ühe seadme laadimisel PD 3.0 ja SFC (ülikiire laadimise) tingimustes USB-C abil. Kuni 15 W üks seade AFC (Adaptive Fast Charging) tingimustes USB-A-ga. Selle adapteriga saab laadida kuni 3 seadet üheaegselt maksimaalse väljundvõimsusega 65 W, vastavalt 35 W, 25 W ja 5 W. Tegelik laadimiskiirus võib olenevalt seadmete arvust erineda.***Ülikiirlaadimine (SFC) on Samsungi kiirlaadimisviis, mida toetavad Galaxy Notes (Note10 ja uuemad), Galaxy S-seeria (S10 5G ja uuemad) ja muud SFC-võimelised seadmetes, nagu iPhone'id (iPhone8 või uuemad), Adapative Fast Charging (AFC) on Samsungi seadmete kiirlaadimisportokol.****SFC 2.0 (45W) on saadaval Galaxy S20 Ultra, Note10+ ja uuemates seadmetes. Tulevikus võidakse lisada muid seadmeid. *****USB PD 3.0 (toitevarustus) on USB IF-standard, mis võimaldab kiiret laadimist USB-C kaudu. Soovitatav on kasutada standardset USB-kaablit.******PD 65W ja SFC 45W jaoks on vaja 5A kaablit.

Universaalne ühilduvus

Alates kõrvaklappidest kuni sülearvutiteni – laadige optimaalse kiirusega mitmesuguseid seadmeid ja kasutage oma seadmete jaoks ideaalseid laadimisaegu.

Püsti on mitu Galaxy seadet: Galaxy Book Pro 360, Galaxy Tab S7+, Galaxy Watch4, Galaxy S21, Galaxy Fold3, Galaxy Flip3 ja Galaxy Buds2. Nende ees seisab 65 W Power Adapter Trio.Püsti on mitu Galaxy seadet: Galaxy Book Pro 360, Galaxy Tab S7+, Galaxy Watch4, Galaxy S21, Galaxy Fold3, Galaxy Flip3 ja Galaxy Buds2. Nende ees seisab 65 W Power Adapter Trio.

*Laadimiskaabel ei ole kaasas.**Seadmed ei pruugi korralikult laadida, olenevalt sellistest teguritest nagu ühendatud seade, kaabel, laadimiskeskkond.

Toite oma seade ohutult

Kaitske oma seadmeid ülevoolu, lühiste ja kõrge temperatuuri eest. Laadige ohutult ja turvaliselt, muretsemata müra ja voolulekke pärast.

65 W adapter seisab otsas, pistik ülespoole, rohelise illustreeritud kilbi ees. Paremal on 6 turvaikooni, mille all on tekst: liigvoolukaitse, temperatuurikaitse, vastupidav mürakindlus, lühisekaitse, madal müratase, madal lekkevool.65 W adapter seisab otsas, pistik ülespoole, rohelise illustreeritud kilbi ees. Paremal on 6 turvaikooni, mille all on tekst: liigvoolukaitse, temperatuurikaitse, vastupidav mürakindlus, lühisekaitse, madal müratase, madal lekkevool.

*Testitud kolmanda osapoole laboritingimustes EP-T6530-ga. Sõltumatult hinnatud TÜV SÜD või CTK Korea poolt ajavahemikul 2021.10.10-21.10.31 Koreas.**See 65W adapter on sertifitseeritud vastavate asutuste poolt igas riigis, kus seda müüakse.***Lisateabe saamiseks katseseadmete või eeskirjade kohta iga riigi kohta külastage Samsung.com-i menüüd Kontakt USA-ga.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles