Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Samsungi 35 W toiteadapter Duo_TA220 must

Samsungi 35 W toiteadapter Duo_TA220 must
Laos
  • 33.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.33 €
Kaubamärgid Samsung
Kauba ID: 1575826
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

jõudlus, ohutus, stabiilsus ja võimsus

teenindus, ohutus ja stabiilsus – täpselt see, mida sa väärid! Nautige kolmekordset laadimist ja toite taastamist paljudele seadmetele. iPhone'iga.

35 W toiteadapter Duo meelitab oma topeltporti lähenevate USB-C ja A kaablitega. Rasvased tekstid üleval vasakul ja all paremal rõhutavad USB-C ja USB-A maksimaalset võimsust, mis on vastavalt 35 W ja 15 W.35 W toiteadapter Duo meelitab oma topeltporti lähenevate USB-C ja A kaablitega. Rasvased tekstid üleval vasakul ja all paremal rõhutavad USB-C ja USB-A maksimaalset võimsust, mis on vastavalt 35 W ja 15 W.

*Toitejuhe ei kuulu komplekti. ** isevilguv (SFC) on Samsungi vilkumise meetod, mida toetavad Galaxy Notes (Note10 ja uuemad), Galaxy S-seeria (S10 5G ja uuemad) ja muud seadmed, mis võivad kasutada SFC-d, nagu iPhone (iPhone 8 või uued versioonid) . Adaptive Wireless Charging (AFC) on Samsungi seadmete juhtmevaba laadimisprotokoll. ***35 W laadija on mõeldud ainult arvutitele. Mobiiltelefonide, tahvelarvutite ja muude ühilduvate seadmete laadimistase võib erineda olenevalt seadmete tüübist ning samaaegselt laetavate seadmete arvust. **** Ühe seadme ja mitme seadme väljundvõimsus varieerub järgmiselt: kuni 35 W ühe seadme laadimisel PD 3.0 ja SFC (ülikiire laadimise) tingimustes USB-C abil. Kuni 15 W ühe seadme laadimisel AFC tingimustes USB-A abil. Kuni 20 W mitme seadme laadimisel PD 3.0 ja USB-C abil. Kuni 15 W mitme seadme laadimisel AFC tingimustes USB-A-ga.

Topeltlaadija on piisavalt võimas, et pakkuda samal ajal vajalikku laadimist

Nautige võimsa ja rünnamatu kahe sadamaga matmist.

Toiteadapter Duo on ühendatud seinakontakti, et laadida korraga nii nutitelefoni kui ka sülearvutit.Toiteadapter Duo on ühendatud seinakontakti, et laadida korraga nii nutitelefoni kui ka sülearvutit.

*Toitejuhe ei kuulu komplekti. **Laadimisaeg võib erineda olenevalt seadme tüübist ja samaaegselt laaditavate seadmete arvust. Ühe seadme laadimisel ja USB-C-kaabli kasutamisel annab adapter laadimisvõimsust kuni 35 W. Maksimaalne laadimisvõimsus 35W on mõeldud ainult arvutite laadimiseks.

Pakub laia valikut optimaalse jõudlusega tööriistu

Android? Muidugi. iOS-iga pole probleeme!

35 W Power Adapter Duo on paigutatud Samsungi seadmete (nt sülearvuti, nutitelefoni, tahvelarvuti, nutikell ja kõrvaklapid) keskele, et kirjeldada selle laia leviala.35 W Power Adapter Duo on paigutatud Samsungi seadmete (nt sülearvuti, nutitelefoni, tahvelarvuti, nutikell ja kõrvaklapid) keskele, et kirjeldada selle laia leviala.

*Toitejuhe ei kuulu komplekti.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles