Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Samsung Jet Bot AI+ tarvikukomplekt

Samsung Jet Bot AI+ tarvikukomplekt
Laos
  • 63.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 21.33 €
Kaubamärgid Samsung
Kauba ID: 1895765
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Täiendav filtreerimine puhta õhu vabastamiseks
Täiustatud 5-kihiline filtreerimissüsteem

Vabastage puhas õhk täiustatud 5-kihilise filtreerimissüsteemiga. Kui õhk siseneb, kogub võrkvõrefilter suure tolmu. Seejärel püüavad tolmu Jet Cyclone, Sponge filter ja mikrofilter, millele järgneb peentolmufilter. See püüab kinni 99,99%* mikrotolmust, sealhulgas 0,5–4,2 µm osakesi.

Lihtne tühjendada ja täielikult pestav prügikast
Täielikult pestav prügikast

Hoidke oma prügikast hügieeniliselt puhtana ja tühjendage oma robottolmuimeja hõlpsalt. Kogu 0,2-liitrine prügikast, sealhulgas multitsüklonisüsteem, on täielikult pestav, nii et seda saab hoida puhtana ja hügieenilisena.

Tõhus puhastus igat tüüpi põrandatel
Kõrge efektiivsusega pintsel

Puhastage vaipu ja kõvasid põrandaid tõhusamalt ja vähemate sasipuntratega. Robottolmuimeja kõrge efektiivsusega harjal on peened kiud, mis on valmistatud pehmest kootud tekstiilist, sealhulgas antistaatilisest hõbedast. Tõhusad ekstraktorid lihvivad ka karvu, et vältida nende pintsli ümber sassi jäämist.Samsung Jet Bot AI+ tarvikukomplekt. Sobib vaakumtüübile: Robot-vaakum, Toote tüüp: Filter ja pintsel, Toote värv: Must, Sinine, Valge. Pakendi laius: 200 mm, Pakendi sügavus: 274 mm, Pakendi kõrgus: 37,5 mm. Kogus pakis: 3 tk, filtrite arv: 2 tk

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles