Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Samsung Galaxy Book4 (15,6, Intel Core 5, 8 GB)

  • 848.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 283 €
Kaubamärgid Samsung
Kauba ID: 1877633
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Vaadake tipphetki

Jõudlus, millele võite loota
Võitke oma päev uusima Intel® Core™ 3/5/7 protsessori ja integreeritud Intel® graafikaga, mis tagab ülisujuva jõudluse voogesituse ja sujuva multitegumtöö jaoks. Lisaks salvestage oma armastatud sisu kuni 2TB laiendatava SSD-mäluseadmega.

Täiesti õhuke usutav
Galaxy Book4 on ümbritsetud täismetallist korpusega, mis kaalub vaid 1,55 kg, seega on see elegantne, kompaktne ja kasutusvalmis. Suure 15,6-tollise Full HD ekraaniga saate nautida ekraanil teravat ja elavat pilti, samal ajal kui lõõgastute oma lemmikklippide ja näpunäidetega.

Rohkem sadamaid. Täielik donglivaba tugi
Õhuke, kuid võimas Galaxy Book4 pakub laia valikut sisseehitatud porte, mis katavad teie ühenduvusvajadused. Ühendage välisseadmed HDMI kaudu, kaks USB-A ja kaks USB-C porti, microSD pesa ja isegi RJ45 port kiirete LAN-ühenduste jaoks.

Super kompaktne laadija. Aku tööiga, mida võite usaldada
Olge Galaxy Book4 akuga toide ja produktiivsus isegi liikvel olles. Kiireks tõuke saamiseks lülitage hetkega sisse, kasutades kerget ja kaasaskantavat laadijat, mis ühildub ka teie teiste Samsung Galaxy seadmetega.

Dolby Atmos. Kõrvakindel helikvaliteet
Kuulake ja tunnetage mängude ja filmide tegevust kaasahaarava heliga Galaxy Book4 topeltkõlaritest. Dolby Atmosega häälestatud kõlarid ümbritsevad teid selge ja rikkaliku heliga, mis viib teie meelelahutuse järgmisele tasemele.

Samsung Galaxy ökosüsteem

Kasutage telefoni ühendatud kaamerana
Uuendage oma videokõned tavalisest sülearvuti veebikaamerast hämmastava selguseni, kasutades ühendatud kaamerana Samsung Galaxy nutitelefoni. Ühendage sujuvalt oma Galaxy Book4-ga, vahetage oma nurga leidmiseks esi- ja tagakaamerate vahel ning nautige kvaliteetset pilti koos täiustatud videoefektidega videorakendustes.

Kaaspiloot. Teie enda isikupärastatud AI
Copiloti isikupärastatud tehisintellekti abil saate oma ülesannetega kursis olla kiirvestlusviipade kaudu. Lisaks saate nutikamad suhtlustööriistad – pääsete kontaktidele juurde ja saatke lihtsa vestluskäsuga arvutist või Samsung Galaxy mobiilseadmest vaevata sõnumeid.

Ühendage oma telefon ja arvuti sujuvaks juurdepääsuks
Hankige File Exploreriga otsene juurdepääs oma telefoni sisule otse sülearvutist. Seadistage lihtsalt traadita ühendus oma seadmete vahel ja oletegi valmis – otsige vajalikke faile ja fotosid ning avage need seejärel sujuvalt arvutist.

Tutvuge oma tehisintellekti fototöötluse liitlasega: Photo Remaster
AI-toega Photo Remaster tööriist võimaldab teil vanadele fotodele ja madala kvaliteediga piltidele uue elu sisse puhuda. Nutikat algoritmi kasutades võimaldab see funktsioon puhastada udused fotod ning eemaldada piltidelt soovimatu valguse ja varju vaid ühe puudutusega.

Samsungi stuudio. Looge ja redigeerige sujuvalt
Pildistage video ja alustage lõikamist mõnel oma Samsung Galaxy mobiilseadmel, seejärel eksportige lihtsalt kiirjagamise kaudu, et Galaxy Book4 suurel ekraanil täpselt viimane lihv lisada.

Buds Auto Switch hoiab teid voolus
Galaxy Budsiga seotud heli järgib teid sujuvalt ühest seadmest teise. Kui teile helistatakse Galaxy Book4 kasutamise ajal, lülituvad teie Buds automaatselt teie telefonile, ilma et see ei jääks vahele. Kui olete lõpetanud, jätkake selge Budsi heli nautimist oma sülearvutis.

See kõik on Multi Controliga kontrolli all
Suurendage oma töö tootlikkust kõigis Samsung Galaxy seadmetes Multi Controliga. Kasutage Galaxy Book4 klaviatuuri hiirega, et hõlpsalt oma nutitelefonis või Galaxy Tabis navigeerida. Pukseerige või kopeerige ja kleepige teksti, pilte ja faile seadmete vahel kiireks ja intuitiivseks edastuseks.

Kiire jagamine. Failiedastus teie käeulatuses
Kiirjagamine võimaldab teil vahetada suuri faile, esitlusi ja lõputöid Samsung Galaxy seadmete vahel otse juhtmevaba sidumise kaudu. Kui teil on vaja jagada midagi konfidentsiaalset, kaitseb privaatne jagamise funktsioon teie tundlikke andmeid, krüpteerides need plokiahela tehnoloogiaga.

Vabastage oma mobiilikogemus arvutis
Rakendus Phone Link võimaldab teil pääseda otse oma Galaxy Book4 kaudu juurde märguannetele, kõnedele, sõnumitele, hiljuti vaadatud veebilehtedele ja isegi teie Samsung Galaxy seadme mobiilsele levialale. Käivitage hiljuti kasutatud mobiilirakendused otse arvutist, et töövoog oleks kiire ja sujuv kõigis seadmetes.Samsung Galaxy Book4 (15,6", Intel Core 5, 8 GB). Toote tüüp: sülearvuti, vormitegur: clamshell. Protsessori perekond: Intel Core 5, Protsessori mudel: 120U, Protsessori sagedus: 1,4 GHz Ekraani diagonaal: 39,6 cm (15,6"), HD tüüp: Full HD, Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1080 pikslit. Sisemälu: 8 GB, Sisemälu tüüp: LPDDR4x-SDRAM. Salvestusmaht kokku: 256 GB, Salvestusmeedia: SSD. Sisseehitatud graafikakaardi mudel: Intel Graphics. Installitud operatsioonisüsteem: Windows 11 Home. Toote värv: hõbedane

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles