Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Samsung Clean Station

  • 157.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 52.66 €
Kaubamärgid Samsung
Kauba ID: 1895767
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kergesti tühjaks
Automaatne prügikasti tühjendamine

Vaakumi tühjendamine pole kunagi olnud lihtsam. Lihtsalt eemaldage prügikast, asetage see Clean Station™-i peale ja see tühjeneb automaatselt. Pole tolmu. Ei mingit kära.

Püüdke mustus kinni ja lukustage
Tolmuvastane struktuur

Olete kogu selle tüütu mustuse tolmuimejaga ära imenud ja viimane asi, mida soovite, on tolmu plahvatus selle tühjendamise ajal. Clean Station™-iga ei riku te enam kunagi oma puhtaid põrandaid. Selle õhukindel disain tähendab, et tolm ei pääse õhku ja tagasi põrandale. Räägi korrast.

Ruumi hingamiseks
Mitmekihiline filtreerimissüsteem* – SLG poolt sertifitseeritud

Hoidke asjad hügieenilisena Clean Stationi mitmekihilise filtrisüsteemiga*. Ühekordselt kasutatav tolmukott püüab kinni suured mustuse ja prahi tükid, samas kui täiendavad filtrid lukustavad ära 99,999% mikrotolmust, nagu õietolm ja hallitus**. Sellel on ka aktiivsöefilter, mis hoiab lõhnad kinni. Nii saate hoida oma kodu õhu hügieeniliselt sama puhtana kui põrandad.

Eemaldage mustus Air Pulse Technology abil
Õhuimpulsi tehnoloogia

Vaakumit on lihtne tühjendada ilma uut segadust tekitamata. Tõstke tolmukast Clean Station™-i peale ja Air Pulse tehnoloogia võtab võimust. Õhuvoolud pulseerivad läbi prügikasti, raputades tolmu ja prahi vabaks ning lukustades need eemale. Seega püsite teie ja teie põrandad kenad ja puhtad.

Enam pole vaja oletada. Kui see on täis, ütleb see teile
Intuitiivne teavitus

Kui on aeg Clean Station™ tühjendada, annab see teile sellest teada. Seadme esiküljel olev sinine LED muutub punaseks, kui kott on täis, nii et teate, et on aeg see välja vahetada. Ja tänu suurtele 2L kottidele ei pea te seda sageli vahetama.Samsung Clean Station. Sobib vaakumtüübile: Käsitolmuimeja, Toote tüüp: Puhastusjaam, Toote värv: Hõbedane. Laius: 185 mm, Sügavus: 180 mm, Kõrgus: 600 mm. Kogus pakis: 1 tk

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles