Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Russell Hobbs 25893-56 mikser Saumikser 350 W Sinine, hõbedane

  • 49.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16.66 €
Kaubamärgid Russell Hobbs
Kauba ID: 1760198
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kas vajate uut mikserit? Russell Hobbsi keeriskäsimikseril on tänu uuele suure jõudlusega Helix Beater tehnoloogiale mõned nipid. Koostisosade kiiremaks ja ühtlasemaks segamiseks loodud segamine pole kunagi tundunud nii kergem kui lõbus – nii saate nautida oluliste hetkede loomist. Ja selle Snap-on salvestusümbris tähendab, et saate hõlpsaks hoiustamiseks hoida kõiki tarvikuid koos, kui seda ei kasutata.

Eksklusiivne spiraaldisain
Olenemata ülesandest, on Swirl Hand Mixer loodud nii, et teie segamiskogemus oleks täiesti vaevatu. See eksklusiivne spiraalne disain maksimeerib segu kattumist optimaalse jõudluse saavutamiseks, mille tulemuseks on 2 korda parem segamine*. Lisaks on spiraalipekslid valmistatud tugevdatud nailonist, mis on loodud tugevuse ja vastupidavuse tagamiseks.

Vähem segadust, parem segamine
Swirl-käsimikseril on reguleeritavad kiirused 5-kordse seadistusega ja ekstra turbovõimendus igal kiirusel – et rahuldada kõik segamisvajadused. Madalamad kiirused on kavandatud olema varasemast aeglasemad, et anda teile segamise esimestel etappidel rohkem kontrolli ning vähendada pritsimist suurtel kiirustel. Muutuva kiirusega mikser aitab teil luua kõike alates kodusest supist kuni täiusliku vahukooreni.

Saadaval 4 x erksates värvides
Leidke endale sobiv Swirl Hand Mixer ja valige rikkalike luksuslike juveelitoonide hulgast. 4 x juveelidest inspireeritud värviga, sealhulgas türkiissinine, oonüks, suitsukvarts ja safiirsinine, saate oma küpsetamisele ja toiduvalmistamisele stiili lisada. Särava efektiga viimistluse ja kroomitud aktsentidega; see mikser lisab igale köögile esmaklassilist hõngu. Russell Hobbs 25893-56. Tüüp: Käsimikser, Toote värv: Sinine, Hõbedane, Mikseri funktsioonid: Löök, Mikser. Võimsus: 350 W

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles