Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Romoss AU420T autolaadija, USB-C + USB, PD + QC 20W (hõbe)

Romoss AU420T autolaadija, USB-C + USB, PD + QC 20W (hõbe)
Laos
  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Romoss
Kauba ID: 1459433
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Autolaadija Romoss AU420T 20 W (hõbe)

Autolaadija on asendamatu lisavarustus igale pikale autoreisile minevale juhile. Autolaadija Romoss AU45T võimaldab kiiret laadimist kuni 20 W võimsusega. See toetab mitut kiirlaadimisprotokolli, sealhulgas PD 3.0 või QC 4.0. Sellel on 2 USB-porti ja see on laialdaselt ühilduv. Mitmetasandiline kaitse tagab ohutu kasutamise ning tänu oma väiksusele ei võta see teie autos palju ruumi.

Taastab kiiresti energia

Võite olla kindel, et teie nutitelefon ei saa pika autoreisi ajal tühjaks. Autolaadija annab laadimisvõimsust kuni 20W. Samuti toetab see PD 3.0, QC 4.0, AFC, SCP ja muid kiirlaadimisstandardeid. Vaid 30 minutiga saate laadida oma iPhone 12 60%-ni või taastada oma Huawei P40 täielikult 100 minutiga.

Laadige korraga kuni 2 seadet

Laadige mugavalt 2 seadet korraga. Romossi laadija on varustatud USB-C ja USB-A portidega. See võimaldab teil ja teie reisijal ühendada telefoni laadimiseks. Keegi ei pea enam lõputult oma korda ootama! Samuti võite unustada probleemid ühilduvatega. Sellega saad edukalt laadida nutitelefoni, tahvelarvutit või juhtmevabasid kõrvaklappe.

Turvalisuse huvides

Te ei pea muretsema oma seadmete ohutuse pärast. Autolaadijal on mitmeid turvafunktsioone, mis kaitsevad teie seadet tõhusalt kahjustuste eest. Muuhulgas kaitsevad need ülelaadimise, ülekoormuse, lühise või temperatuurimõjude eest. Lisaks reguleerib intelligentne kiip automaatselt ühendatud seadmete laadimisparameetreid, tagades maksimaalse ohutuse.

Kompaktne disain

Hoolikalt läbimõeldud disain pakub teile kasutamisel konkurentsitult mugavust – tänu kokkupandavale käepidemele saab selle hõlpsalt sigaretisüütaja pesast välja tõmmata. Lisaks püsib see stabiilsena ka ebatasasel teel sõites. Laadija ühildub enamiku sigaretisüütaja pesaga varustatud sõidukitega.

Tootja Romoss
Mudel AU20T
Värv Hõbedane
Võimsus 20 W
Sissepääs 12-24 V
Välju USB-A: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1,5A
USB-C: 5 V / 3 A, 9 V / 2,22 A, 12 V / 1,67 A
Kiire laadimise standardid PD, KK
Mõõtmed 43,5 x 26 x 26 mm
Kaal 32,5 g
Omadused
Kiirlaadimise standard
Laadimisvõimsus (W) 20
Ühenduse tüüp
Värv hõbedane

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles