Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Rojeco Wireless 2,5L intelligentne koerte ja kasside joodik

Rojeco Wireless 2,5L intelligentne koerte ja kasside joodik
Laos
  • 38.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13 €
Kaubamärgid Rojeco
Kauba ID: 1533329
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikas purskkaev/joodik Rojeco Wireless 2,5 l koertele ja kassidele

Tagage oma armastatud lemmikloomale pidev juurdepääs värskele veele. Rojeco 2,5L nutikas veepudel julgustab koeri ja kasse vett jooma ning kasutab tõhusat neljakihilist filtreerimissüsteemi. Praktiline näidik annab teile teada, millal on vaja paaki uuesti täita. Seade on varustatud madalsurvepumbaga, mis töötab ülivaikselt – müratase ei ületa 30 dB. Selle kahe kausiga disain muudab selle ideaalseks kodudesse, kus on rohkem kui üks lemmikloom.

Rozheko/RYSJ-13/3

Suur mahutavus

Tänu sellele, et Rojeco joodiku maht on koguni 2,5 liitrit, ei pea te muretsema sagedase vee lisamise vajaduse pärast. Seadme läbipaistev aken võimaldab mugavalt kontrollida paagi seisukorda ning indikaator annab teada, kui selle tase on liiga madal.

Rozheko/RYSJ-13/5

Usaldusväärne juurdepääs veele

Rojeco seade salvestab 75 ml vett, mida see annab elektrikatkestuse korral. See tagab, et teie lemmikloom püsib hüdreeritud igas olukorras.

Rozheko/RYSJ-13/4

4-astmeline filtreerimissüsteem

Võite olla kindel, et Rojeco veekauss varustab teie lemmiklooma alati värske ja puhta veega. Seade kasutab 4-kihilist filtreerimissüsteemi, mis koosneb kahest kihist mittekootud materjalist, aktiivsöest ja ioonvahetusvaigust. Tänu sellele eemaldab see usaldusväärselt karvad, tolmu, toidujäänused, kloorijäägid ja muud saasteained.

Rozheko/RYSJ-13/2

Oma lemmiklooma eest hoolitsemiseks

Kas olete mures, et teie neljajalgne sõber ei joo piisavalt vett? Rojeco joodik aitab seda probleemi lahendada! Seal on 2 võluvate kuldkalakujuliste tiladega kaussi, millest voolab vesi ööpäevaringselt. Kasutatav lahendus tõmbab kindlasti kasside tähelepanu. Lisaks võimaldab kausside laius mugavat kastmist, ilma et oleks oht, et teie lemmiklooma õrnad vurrud märjaks saavad.

Rozheko/RYSJ-13/6

Vaikne töö

Rojeco joodikut valides ei pea te vaikusest loobuma. Seadme tekitatav müra ei ületa 30 dB. See võimaldab teil mugavalt kodus puhata, teades, et teie lemmikloom saab igal ajal nautida juurdepääsu puhtale veele.

Rozheko/RYSJ-13/1

Ohutu töö

Rojeco Smart Drinker kasutab juhtmega induktsioonalust, mis varustab purskkaevu endaga ainult 5 V, suurendades kasutaja ohutust.

Rozheko/RYSJ-13/10

Probleemideta teenus

Joogi lahtivõtmine ei tekita teile raskusi. Seadme kõiki osi, välja arvatud alus, saab probleemideta pesta jooksva vee all. Seega ei ole selle puhtana hoidmine teile keeruline.

Rozheko/RYSJ-13/9

Sisaldab:

  • Nutikas joodik
  • Filter
  • veepump
  • USB-C kaabel 1,5 m pikk
  • Adapter
  • Kasutusjuhend
Tootja Rozheko
Mudel RYSZH-13
Mahutavus 2,5 l
Mõõtmed 25,6 x 16,7 x 12,8 cm
Kaal 880 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles