Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Rojeco interaktiivne kassipall (roheline)

Rojeco interaktiivne kassipall (roheline)
Laos
  • 20.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7 €
Kaubamärgid Rojeco
Kauba ID: 1806714
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Interaktiivne kassipall, autor Rojeco (roheline)

Pakkuge oma kassile Rojeco abiga tervislikku meelelahutust ja vajalikku liikumist. Interaktiivne pall on loodud erineva temperamendiga kasside vajaduste rahuldamiseks, pakkudes kuni 3 töörežiimi. Mänguasi pöörleb 360° kiirusel kuni 16 000 p/min, vältides nutikalt takistusi ja pakkudes värvilist LED-valgust, stimuleerides seeläbi jahiinstinkti ja tagades teie lemmiklooma vormisoleku. Lisaks pakub 180 mAh aku ühe laadimisega kuni 4 tundi katkematut mängimist.

Rojeco/RWJ-12-Roheline/7

Probleemideta meelelahutus

Rojeco interaktiivse palli juhtimine on imelihtne – vajutage lihtsalt nuppu 3 sekundit, et aktiveerida mänguasi, mis köidab teie kassi tähelepanu vilkuvate LED-tulede ja liikumisega. Lühike vajutus võimaldab teil vahetada esitusrežiimide vahel, võimaldades teil kohandada seadme käitumist vastavalt teie lemmiklooma meeleolule ja eelistustele.

Rojeco/RWJ-12-Roheline/6

3 esitusrežiimi

Rojeco mänguasjal on 3 interaktsioonirežiimi: Passiivne, kus see hüppab paigal 1–5 cm kõrguselt, Gentle, mille käigus liigub mööda põrandat ning Move and Jump, mis ühendab liikumise ja hüppamise. Kõik režiimid on loodud erinevate aktiivsustasemete jaoks ja julgustavad teie kassi hüppama, jooksma ja püüdma. Erinevad stimulatsioonid aitavad hoida teie lemmiklooma vaimset ja füüsilist tervist.

Rojeco/RWJ-12-Roheline/3

Arukas takistuste vältimine

Tänu andurite kasutamisele väldib Rojeco interaktiivne pall automaatselt takistusi, vältides kokkupõrkeid ja vigastusi. See muudab selle ideaalseks lahenduseks hõivatud omanikele, kes soovivad pakkuda oma kassidele turvalist mängimist ka nende puudumisel.

Rojeco/RWJ-12-Roheline/2

Kuni 4 tundi pidevat mängimist

180 mAh aku tagab 2 kuni 4 tundi pidevat mängimist. Ooterežiimis võib pall vastu pidada kuni 24 tundi ja selle aktiveerimine on üheainsa puudutusega. USB-laadimine võtab aega umbes tund, nii et teie lemmikloom ei pea järjekordset meelelahutusannust kaua ootama. Praktilised LED-indikaatorid teavitavad teid seadme olekust – punane tuli näitab laadimise vajadust, roheline tuli aga tähendab, et aku on täielikult laetud.

Rojeco/RWJ-12-Roheline/5

Läbimõeldud disain

Pall läheb pärast mänguaega nutikalt ooterežiimi, minimeerides energiatarbimist ja tagades valmisoleku järgmiseks seansiks. See lahendus pikendab ka aku tööiga. Mänguasi on valmistatud kvaliteetsest silikoonist, mis tagab vastupidavuse ka intensiivsel kasutamisel. Kasutatav materjal on teie kassile ohutu ja selle pesemise võimalus muudab teie lemmiklooma jaoks mängu ajal hügieeniliste tingimuste loomise lihtsaks.

Rojeco/RWJ-12-Roheline/1
Tootja Rojeco
Mudel RWJ-12
Hüppe kõrgus 1 kuni 5 cm
Kiirus 16 000 pööret minutis
Aku mahutavus 180 mAh
Laadimisaeg 1 tund
Mänguaeg 2 kuni 4 tundi
Ooteaeg 24 tundi
Materjal Silikoon/PC
Läbimõõt 42 mm
Kaal 40 g
Värv Roheline

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles