Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Rojeco automaatne LED kaelapael 5m (roheline)

Rojeco automaatne LED kaelapael 5m (roheline)
Laos
  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid Rojeco
Kauba ID: 1868451
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Rojeco automaatne LED kaelapael 5m (roheline)

Hoolitse nii enda kui ka oma armastatud lemmiklooma ohutuse eest õhtuste jalutuskäikude ajal. 5 m pikkune Rojeco automaatrihm on varustatud ergonoomilise käepideme ning töökindla LED-taskulambi ja RGB taustvalgustusega. Seda eristab tugev ja kahjustustekindel konstruktsioon. Samuti ei kipu ta sassi minema. Tänu sellele saate oma koera või kassiga jalutada ka ebasoodsates valgustingimustes, olles kindel, et liiklejad märkavad teie kohalolekut. Toode sobib loomadele, kelle kaal ei ületa 35 kg.

Rojeco/RQYS-04-roheline/6

RGB taustvalgus

Rojeco jalutusrihm pakub kahepoolset RGB valgusrõngast, tänu millele saate jalutada oma lemmikloomaga ebasoodsates valgustingimustes ilma ohutuse pärast muretsemata. Teie käsutuses on kuni 5 värvitooni.

Rojeco/RQYS-04-roheline/2

LED taskulamp

Rojecoga suurendate oma nähtavust teel. Automaatrihm on varustatud sisseehitatud LED-taskulambiga, tänu millele ei jää millestki olulisest ilma ning ole vajadusel ettevaatlik.

Rojeco/RQYS-04-roheline/5

Intuitiivne toimimine

Tänu praktilisele nupule on Rojeco jalutusrihma kasutamine mugav ja intuitiivne. Esimene nupuvajutus võimaldab LED-taskulambi sisse lülitada. Kui soovite RGB-valgustuse sisse lülitada, vajutage uuesti nuppu. Kolmas vajutus võimaldab kasutada nii taskulampi kui ka taustvalgust. Neljas vajutus lülitab mõlemad funktsioonid välja. Jalutusrihma pikkust saab omakorda mugavalt juhtida lüliti abil.

Rojeco/RQYS-04-roheline/8

Hästi läbimõeldud disain

Rihm pöörleb 360°, on sasipuntrakindel ja kahjustustekindel. U-kujuline ava võimaldab teil oma lemmiklooma juhtida mis tahes nurga alt. Tänu sellele saad sa oma karvase sõbraga vabalt jalutada, teades, et ta sinust liiga kaugele ei eksi. Lisaks on ergonoomiline käepide valmistatud libisemiskindlast TPR materjalist, mis suurendab kasutusmugavust. Seadme toiteks on vaja kahte AAA patareid (müüakse eraldi).

Rojeco/RQYS-04-roheline/4

Tootja Rojeco
Mudel RQYS-04-roheline
Materjal ABS/TPR/plaaditud metall/nailon
Värv roheline
Pikkus 5 m
Kaalud 314 g
Mõõtmed 18,5 x 11,5 cm
Saatus loomad, kelle kaal ei ületa 35 kg
Omadused
Kombatav tagasiside 5 m
Traadita sagedusala

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles