Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Rojeco 2L automaatse lemmikloomade söötja WiFi versioon

Rojeco 2L automaatse lemmikloomade söötja WiFi versioon
Pole laos
  • 57.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 19.33 €
Kaubamärgid Rojeco
Kauba ID: 1806716
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikas lemmikloomasöötja Rojeco 2L lemmikloomasöötja WiFi versioon

Rojeco Smart Pet Feeder paistab silma oma kaasaegse disaini, intelligentse funktsionaalsuse ja töökindlusega. See seade võimaldab söötmise kaughaldust, portsjonite täpset juhtimist ja ajakava koostamist, muutes selle ideaalseks lahenduseks hõivatud lemmikloomaomanikele. Lisaks kasutab see mehhanismi, mis takistab toidu ummistumist, tagades õigel ajal õige koguse toitu, nii et te ei pea muretsema oma lemmiklooma tervise ja heaolu pärast. Toiduanuma mahutavus on 2 liitrit ning roostevabast terasest kauss on vastupidav ja lemmikloomadele ohutu. Seadet saab toita kahel viisil.

Rojeco/RWSQ-12/2

Garanteeritud regulaarsed toidukorrad

2-liitrise mahuga Rojeco söötja suudab rahuldada täiskasvanud kassi või väikese koera toitumisvajadusi kuni 10 päevaks, tagades omanikule mugavate ajavahemike järel täisväärtusliku ja tasakaalustatud toitumise. Seade ühildub 4 kuni 18 mm läbimõõduga kuivtoiduga, võimaldades seda vabalt kasutada ka siis, kui lemmiklooma toitumine muutub. Täiustatud kinnikiilumisvastane süsteem tagab toidu usaldusväärse kohaletoimetamise ja välistab toidu kinnijäämise ohu, samas kui lai ava suurendab toidu voolavust.

Rojeco/RWSQ-12/1

Nutikas söötmise juhtimine

Rojeco feederit saad mugavalt hallata kõikjal, kasutades mobiiliäppi. Saate planeerida kuni 10 toidukorda päevas ja maksimaalselt 20 portsjonit toidukorra kohta, et kohandada ajakava oma lemmiklooma individuaalsetele vajadustele. Iga portsjon kaalub 5±2g, mis teeb toidukoguse täpse reguleerimise ja lemmiklooma kaalu jälgimise lihtsaks. Sööturiga saate ühenduse luua nii 2,4G Wi-Fi kui ka Bluetoothi kaudu.

Rojeco/RWSQ-12/7

Söötmise ohutus

Rojeco söötja on loodud kaitsma toitu ja teie lemmiklooma ohutust. Lukukaitsesüsteem hoiab ära kaane avamise lemmiklooma poolt, hoides toidu värske ja saastamata.

Rojeco/RWSQ-12/4

Pidev söötmine kahe võimsusega

Kahekordne toitesüsteem (alalisvoolu ja aku) tagab sööturi usaldusväärse töö, olenemata olukorrast. Elektrikatkestuse korral lülitub seade automaatselt akutoitele, tagades, et teie lemmikloom saab ettenähtud ajal söögi kätte. Toode vajab 4 AA leelispatareid, mis ei kuulu komplekti.

Rojeco/RWSQ-12/9

Läbimõeldud disain ja lihtne puhastamine

Vastupidava ABS-plasti ja 304 roostevaba terase kasutamine tagab Rojeco sööturi vastupidavuse. Läbipaistev toidunõu muudab toidutaseme jälgimise lihtsaks ning üksikute komponentide lihtne lahtivõtmine lühendab puhastusprotsessi.

Rojeco/RWSQ-12/6

Pakett sisaldab:

  • Söötja
  • Toidukauss
  • Kausi kandik
  • Sööturi kaas
  • Roostevabast terasest kauss
  • USB-kaabel
  • Adapter
  • Kasutusjuhend
Tootja Rojeco
Mudel RWSQ-12
Mahutavus 2 liitrit
Värv Valge
Materjal ABS
Toiteallikas DC 5V===1A / 4 AA leelispatareid (ei kuulu komplekti)
Kaal Umbes 1 kg
Mõõtmed 250 x 166 x 285 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles