Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Roidmi X300 juhtmevaba püsttolmuimeja

Roidmi X300 juhtmevaba püsttolmuimeja
Pole laos
  • 247.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 82.66 €
Kaubamärgid Roidmi
Kauba ID: 1457098
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmevaba tolmuimeja Roidmi X300

Puhastamine võiks olla veelgi lihtsam. Akutolmuimeja Roidmi X300 imemisvõimsus on kuni 27 000 Pa mustuse kogumiseks. Tööaeg ühe laadimisega ulatub 90 minutini. Sisseehitatud OLED-ekraan annab Sulle kõige olulisema info seadme töö kohta ning kaasas olevad vahetatavad harjad võimaldavad iga nurgatagune põhjalikult imeda.

Usaldusväärsus võitluses mustuse vastu

Tolmuimeja on varustatud ülitõhusa mootoriga, mis töötab kiirustel kuni 115 000 p/min. Kasutatav tehnoloogia kaitseb seda ülekuumenemise eest ja tagab stabiilse töö. Kõik see tähendab, et X300 eemaldab koheselt ka kõige tõrksamad plekid. Tolm, puru, juuksed, karusnahk – tema eest ei saa midagi varjata. Prügikonteineri maht on 0,65 liitrit - sellest piisab kuni 500 m2 põrandate korraga pesemiseks.

8-astmeline filtreerimissüsteem

Võida võitlus mustuse vastu. Roidmi X300 tolmuimeja on varustatud 8-astmelise filtreerimisega, et püüda tõhusalt nii väikest kui ka suuremat prahti. Lisaks tagab täiustatud mitmetsüklonisüsteem stabiilse ja suure imemisvõimsuse ning vähendab filtri puhastamise sagedust. Pealegi on prügikasti tühjendamine väga lihtne: vajuta lihtsalt nuppu ja viska jäätmed prügikasti. Sa ei määri isegi käsi!

Vastupidav aku

Roidmi X300 on varustatud suure jõudlusega 21700 akuga, mis võimaldab sellel täislaadimisel vastu pidada kuni 90 minutit. Kaasasolev magnetiline seinakinnitus muudab seadme laadimise ja hoidmise lihtsaks. Samuti on võimalik akut kiiresti vahetada – vaid üks klõps! Seega saate X300 tööaega pikendada kuni 180 minutini. Märkus: Täiendav aku ei kuulu komplekti ja selle saab eraldi osta.

3 puhastusrežiimi

Kohandage tolmuimeja oma vajadustele või põranda määrdumisele. X300 võimaldab valida kolme puhastusrežiimi vahel. Ökorežiim tagab maksimaalse tööaja ja sobib ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks. Standardrežiim eemaldab veidi rohkem mustust. See eemaldab tõhusalt tolmu ja muu prahi. Kui peate tegelema eriti tõrksate plekkidega, valige Boost režiim. Selles režiimis saate hõlpsalt puhastada ka kõige tõrksamad pinnad.

Universaalne põrandahari.

Tolmuimeja põrandahari võimaldab põhjalikult ja ohutult puhastada erinevaid pindu – laminaadist plaatide ja vaipadeni. Sellel on LED-valgusti, mis lülitub automaatselt sisse, kui imete tolmuimejaga pimedaid kohti, nagu näiteks voodialune põrand. V-kujulised harjased eemaldavad mustuse kiiresti ja tõhusalt. See hoiab ära ka juuste sattumise harja sisse. X300 tuvastab ka vaibad ja suurendab automaatselt nende imemisvõimsust, et eemaldada paremini nende kiududesse peidetud mustust.

Kaasas täiendavad harjad

Komplektiga on kaasas lisaharjad, mis aitavad tolmuimejaga imeda ka kõige raskemini ligipääsetavad nurgad. Madratsihari kõrvaldab tolmulestad 99,975% efektiivsusega, mis on eriti kasulik allergikutele. Lõhehari võimaldab puhastada kitsaid kohti, näiteks toolide nurki ja nišše – tänu sisseehitatud LED-valgustusele ei jää sinu eest midagi varjatuks. Lai otsik sobib mööblipindade puhastamiseks. Lisaks tuvastab X300 4-kontaktilise liidesega nutikalt tarvikuid ja kohandab vastavalt oma režiime.

Mugav

Avastate, et tolmuimeja võib olla lõbus. Akutolmuimeja Roidmi X300 on kerge ja hõlpsasti käsitsetav, mistõttu on lihtne iga nurka puhastada. Sellel on ka nutikas OLED-ekraan, mis pakub teile reaalajas palju kasulikku teavet. Lühidalt näete praegust režiimi, saate kontrollida võimsust ja isegi näha, kui palju kaloreid tolmuimemise ajal põletasite. See on ka väga vaikne, helitasemed on vaid umbes 73 dB. Jäta tüütu müraga hüvasti!

Vaadake, mida rakendus pakub

Kas otsite rohkem? Installige spetsiaalne rakendus ja pääsete juurde paljudele kasulikele funktsioonidele. Nüüd saate oma puhastust veelgi optimeerida! Vaid mõne klõpsuga saate kontrollida näiteks seadme puhastusaega ja võimsust. Samuti tuletab rakendus meelde, kui on aeg tolmukast tühjendada või filter välja vahetada. Unustamise pärast pole vaja muretseda! Roidmi abil on lihtne hoida oma kodu sädelevalt puhtana.

Kasti

  • Tolmuimeja
  • Metallist pikendustoru
  • Elektriline põrandahari
  • Madratsihari
  • Lai otsik
  • lõhehari
  • Seina laadimisdokk
  • Aku patarei
  • MFI filter
  • HEPA filter
Bränd Roydmi
Mudel X300
Hinnatud jõud 585 W
Puhastav jõud 207 W
Imemisvõimsus 27 000 Pa
Mootori kiirus 115 000 pööret minutis
Töötunnid Ökorežiim: kuni 90 minutit;
Standardrežiim: kuni 40 minutit;
võimendusrežiim: kuni 12 minutit;
Aku mahutavus 4000 mAh x 7
Mõõtmed 123,5x19 cm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles