Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Roidmi Eve Plus puhastusrobot

Roidmi Eve Plus puhastusrobot
Pole laos
  • 381.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 127.33 €
Kaubamärgid Roidmi
Kauba ID: 1455896
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Robottolmuimeja Roidmi Eve Plus

Roydmi seade on kaasaegse kodu asendamatu aksessuaar. Tolmuimeja naaseb automaatselt jaama, sellel on isetühjenemise funktsioon ning see võimaldab üheaegselt nii tolmu imeda kui ka märgpuhastust teha. Juhtimine rakenduse ja häälassistentide kaudu võimaldab teil seadet täielikult juhtida ning pikk tööaeg võimaldab puhastada kuni 250 m² pindu. Lisaks on 2700 Pa imemisvõimsusega Eve Plusi jõudlus suurepärane.

Sobitamise funktsioon

Täiustatud navigatsioonisüsteem ja 4. põlvkonna LDS-laser skannivad kiiresti kogu korteri ja loovad automaatselt kaardi SLAM-algoritmi abil 40% suurema täpsusega kui eelmise põlvkonna puhul. Kui teil on kahekorruseline kodu, koostab seade iga korruse jaoks eraldi kaardi ja tuvastab puhastatud ruumi automaatselt. Lisaks väldib see tänu spetsiaalsetele anduritele takistusi ja siseneb vaid väiksematesse kui 2 cm takistustesse.Samal ajal võimaldab õhuke disain Eve Plusil mööbli all oleva ala põhjalikult puhastada.

Ükski mustus ei jää teie tähelepanuta

Imemisvõimsus 2700 Pa koos harjadeta mootoriga moodustavad konkurentsitu duo! Seade puhastab põhjalikult mustuse ka raskesti ligipääsetavatest kohtadest. Tänu spetsiaalsele TOF-andurile puhastab hari seinaäärsed ja nurkades olevad alad, nii et võid olla kindel, et Sinu korter saab põhjaliku tolmuimeja.

Puhastab põrandat

Lisaks tolmuimeja funktsioonile on Roidmi Eve Plusil ka põrandapuhastusfunktsioon. Tänu kolmele vee doseerimisrežiimile saate reguleerida veetaset sõltuvalt puhastatava pinna tüübist. Veelgi enam, tarnitava vee kogust saab nutikate lahenduste abil reguleerida. Nii võite olla kindel, et teie mopipadi on alati niiske ja te ei pea muretsema võimalike plekkide pärast. Väikseim annus sobib hästi linoleumpõrandatele, keskmine annus sobib hästi puitpõrandatele ja kõrgeim veetase aitab hoida köögiplaadid puhtana. 250 ml paagist piisab 250 m² pindala puhastamiseks, nii et seda saab edukalt kasutada suure maja põrandate puhastamiseks.

Rakendus

Nautige rakenduse pakutavaid funktsioone! Saate seda kasutada oma korteri salvestatud kaartide haldamiseks – tubade nimede lisamiseks, tükeldamiseks või liitmiseks. Kas teie laps magab ja te ei taha teda üles äratada? Seadistage virtuaalne sein või piiratud alad, nii et Eve Plus välistaks selle ala puhastamisest. Saate ajastada ka puhastusgraafiku, et anda teile veelgi suurem kontroll oma seadme üle.

Ta tühjendab paaki

Laadimisjaam on ühtlasi ka tolmukoguja. Kui tolmukast on täis, naaseb tolmuimeja jaama ja tühjendab selle. Robotil on ka osooni antibakteriaalne tehnoloogia, mis eemaldab ebameeldivad lõhnad. Kuna toru, mille kaudu prügi visatakse, on lühem kui teistel robotitel, satub tolm konteinerisse kiiremini ega ummista seda. 3-liitrine paak kestab kuu aega, nii et sa ei pea muretsema paagi sagedase puhastamise pärast. Tänu sellele funktsioonile saate probleemideta puhkusele minna ja teie korter teeb asjad ise korda.

Kuni 250 m² puhast pinda ühe laadimisega

5200 mAh aku ja BMS-i intelligentse akuhaldussüsteemiga suudab Roidmi Eve Plus vastu pidada kuni 250 minutit. Nii pikk tööaeg võimaldab ühe täitekorraga puhastada kuni 250 m² pinda. Kas teie seadme aku hakkab tühjaks saama? Pole probleemi! Tolmuimeja siseneb laadimisjaama ja pärast energia taastamist naaseb kohta, kus see peatus.

"Hei Alexa, hakake koristama."

Võtke oma seadme üle täielik kontroll! Roidmi Eve Plus töötab koos Google Assistanti ja Amazon Alexaga, mis tähendab, et saate seda oma häälega juhtida. Lihtsa käsuga saate alustada puhastamist, peatada või tagastada seade dokkimisjaama. Isegi kui teil pole nutitelefoni käepärast, saate Eve Plusi juhtida mugavalt oma toolilt!

Valmistatud detailidele tähelepanu pöörates

Tolmuimeja disainimisel on pööratud erilist tähelepanu detailidele, nii et see avaldab muljet mitte ainult oma jõudluse, vaid ka kaasaegse disainiga. Pöörlev harjasilinder ja külgharjad tagavad põhjaliku puhastamise. Seadme ülaosas on muuhulgas hõlpsaks käsitsemiseks toitenupp ning kvaliteetsete materjalide kasutamine garanteerib toote vastupidavuse. Samal ajal võimaldab õhuke disain Eve Plusil mööblialuseid pindu puhastada.

Paki sisu:

  • Robottolmuimeja x1
  • Automaatne tühjendusjaam x1
  • Veepaak x1
  • Külghari x2
  • Ühekordne mopp 10x
  • Mop x1
Tootja Roydmi
Nimi Robottolmuimeja ja mopp
Imemisvõimsus Max 2700 Pa
Soovitatav puhastusala kuni 250 m2
Ületatavate takistuste kõrgus 2 cm
Aku 5200 mAh
Laadimisaeg OKEI. 250 minutit
Puhastusaeg OKEI. 250 minutit
Veepaagi maht Umbes 250 ml
Prügikonteineri maht 300 ml
Mahalaadimisjaama võimsus 850 W
Roboti jõudlus 50 W
Roboti kaal OKEI. 3,5 kg
Roboti mõõtmed 355x355x100 mm
Tühjendusjaama kaal OKEI. 4,3 kg
Mahalaadimisjaama mõõtmed 358x300x174 mm
Tolmumaht 3 l

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles