Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Rohelised akud Laetavad akud 4x AA R6 2600mAh

Rohelised akud Laetavad akud 4x AA R6 2600mAh
Laos
  • 20.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7 €
Kaubamärgid Green Cell
Kauba ID: 1461788
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Laetavad akud Green Cell 4x AA R6 2600 mAh

Tegemist on taaslaetavate patareidega, mida saab kasutada samamoodi nagu ühekordseid AA patareisid. Kuid erinevalt neist saame me neid laadida, vähendades sellega paljude traditsiooniliste akudega töötavate koduseadmete kasutamise kulusid. Neid iseloomustab suur reaalne võimsus 2600 mAh, mis tagab pikema tööaja võrreldes ühekordsete akudega.

Roheline rakk/GR01/1

Kõrge vastupidavus ja tööohutus.

Kaasaegsete materjalide ja arenenud tootmistehnoloogiate kasutamine suurendab oluliselt akude vastupidavust. Green Cell akud tagavad kuni 3-aastase katkematu töö isegi suure koormuse korral, säilitades samal ajal 85% salvestatud energiast isegi pärast 12-kuulist ladustamist. Nad taluvad suure jõudlusega ka äärmuslikke temperatuure vahemikus -20 kuni 60°C!

Roheline rakk/GR01/2

Valmis koheseks kasutamiseks

Green Cell AA laetavad akud tarnitakse laetuna, mis võimaldab neid kasutada otse karbist välja võttes. Neid pole vaja eelnevalt laadida. See hoiab ära aku lagunemise ja võimsuse vähenemise. Need ühilduvad paljude seadmetega, nagu teleri- ja helipuldid, juhtmevabad hiired ja klaviatuurid, kaamerad ja välklambid, Xboxi tahvelarvutid, kodused meditsiiniseadmed, nagu vererõhuaparaadid, kellad, raadiod, termostaadid, kaalud, taskulambid. ja jalgratta tuled või mänguasjad.

Roheline rakk/GR01/3

Muutke meie planeedi tulevikku, vahetades oma patareid välja.

Igal aastal kasutatakse maailmas üle 40 miljardi ühekordselt kasutatava aku ning kasutamisel satuvad need sageli otse keskkonda. Green Cell akud garanteerivad kuni 3 aastat intensiivset kasutamist, mis on võrdväärne paljude traditsiooniliste AA patareide elueaga! Green Cell akusid kasutades saate oluliselt vähendada jäätmeid ja kaitsta keskkonda!

Roheline rakk/GR01/4
Tootja Roheline tšekk
Mudel P6
Nimetused R6/AA/MINION/BK-3MCCE
Tehnoloogiad Nikkelmetallhüdriid/Ni-MH aku
Soovitatav laadimisvool 0,5 A–1 A
Mahutavus 2600 mAh
Pinge 1,2 V
Mõõtmed 14,5 x 50,5 mm
Ühikute arv komplektis 4
Omadused
Korpuse mudel
Pikkus
Värv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles